Boekhandel Douwes Den Haag

Fiscaal procesrecht

6e druk

Fiscaal procesrecht

Fiscaal procesrecht

6e druk

Fiscaal procesrecht

 

Wat komt er allemaal kijken bij het voeren van een fiscale procedure? Vandaag de dag is naast kennis van het materiele recht  ook kennis van het fiscale procesrecht noodzakelijk om een fiscale procedure succesvol te doorlopen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 89,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Fiscaal procesrecht

Wat komt er allemaal kijken bij het voeren van een fiscale procedure? Vandaag de dag is naast kennis van het materiele recht  ook kennis van het fiscale procesrecht noodzakelijk om een fiscale procedure succesvol te doorlopen. De zesde druk van Fiscaal procesrecht brengt u volledig op de hoogte en neemt u mee langs elke stap van de fiscale procedure.

De titel geeft niet alleen een helder overzicht van het geldende recht omtrent de fiscale procedure, maar maakt deze ook inzichtelijk met verhelderend commentaar. Hierbij buigen de auteurs zich over het verloop in zowel feitelijke aanleg bij de rechtbank en het gerechtshof als in cassatie bij de Hoge Raad. Uiteraard vindt u in deze zesde druk de actuele stand van zaken op het gebied van jurisprudentie en literatuur.

Fiscaal procesrecht origineel

Dit handboek heeft al decennia een vooraanstaande plaats in de fiscale wereld. Deze druk is geen bewerking meer van de oorspronkelijke tekst van mr. P.J. Meyjes uit 1964. De structuur van het handboek is enigszins aangepast om de lezer beter inzicht te geven in de behandelde onderwerpen. Het fiscale procesrecht wordt door de auteurs op systematische wijze behandeld, mede vanuit de uitgangspunten en beginselen die daaraan ten grondslag liggen. De uitgave, bijgewerkt naar de actuele stand van zaken, is nog altijd een onmisbaar naslagwerk voor belastingadviseurs, inspecteurs van de belastingdienst, advocaten en ambtenaren van gemeente of waterschap. 


ISBN
9789013155617
Verschenen
NUR
826
Druk
6
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Fiscale Handboeken. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Fiscaal recht