Boekhandel Douwes Den Haag

Tekst & Commentaar Personen- en Familierecht

Tekst & Commentaar Personen- en Familierecht

Tekst & Commentaar Personen- en Familierecht

Tekst & Commentaar Personen- en Familierecht

 

De 11e druk van dit Tekst & Commentaar-deel biedt de praktijkjurist een diepgaand en overzichtelijk commentaar, op Boek 1 BW Personen- en familierecht, op ruime schaal aangevuld met aanverwante wet- en regelgeving.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 347,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Tekst & Commentaar Personen- en Familierecht

De 11e druk van dit Tekst <(>&<)> Commentaar-deel biedt de praktijkjurist een diepgaand en overzichtelijk commentaar, op Boek 1 BW Personen- en familierecht, op ruime schaal aangevuld met aanverwante wet- en regelgeving. Voorts wordt een aantal IPR-onderwerpen op het terrein van het personen- en familierecht behandeld. De wetteksten en commentaren zijn bijgewerkt tot en met 1 augustus 2020. Tekst <(>&<)> Commentaar Personen- en familierecht vormt dé kennisbron bij uitstek voor een korte en overzichtelijke uitleg van de geldende wettekst. Inclusief de belangrijkste rechtspraak en waar nodig aangevuld met literatuurverwijzingen. Onmisbaar voor een eerste oriëntatie op een nieuwe zaak, een advies of processtukken. Gebruikers waarderen de serie vanwege de betrouwbaarheid en actualiteit. In combinatie met de online versie of WebApp is de actualiteit nog groter. Dit Tekst <(>&<)> Commentaar-deel stelt specialisten op het terrein van personen- en familierecht in staat snel tot de kern van een actuele bepaling te komen. De titel bevat Boek 1 BW Personen- en familierecht, op ruime schaal aangevuld met aanverwante wet- en regelgeving en waar nodig voorzien van commentaar. De uitgave gaat bovendien niet voorbij aan het toenemende internationale karakter van het Personen- en familierecht. Zo wordt in dit thematische deel volop stilgestaan bij belangrijke internationaal privaatrechtelijke regelingen op het terrein van het personen- en familierecht. Deze IPR-regelingen, die voor de praktijkjurist steeds belangrijker worden, zijn op diverse punten geactualiseerd. Deze 11e druk is, naast de laatste jurisprudentie, bijgewerkt met nieuwe wetgeving en commentaren naar de stand van 1 augustus 2020. Een greep uit de wijzigingen: Wijzigingen in Boek 1 BW door de Wet herziening partneralimentatie, inzake de duur van de partneralimentatie. Nieuw: Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg met commentaar (ter vervanging van de Wet Bopz). Nieuw: Wet zorg en dwang psychogeriatrische en verstandelijk gehandicapte cliënten met commentaar (ter vervanging van de Wet Bopz). Nieuw: Paspoortwet met commentaar op wetsbepalingen van familierechtelijke aard Diverse wijzigingen in de Jeugdwet. Wijzingen in de Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst zijn van commentaar voorzien. Kortom: met de elfde druk van Tekst <(>&<)> Commentaar Personen- en familierecht bent u als specialist in dit rechtsgebied weer helemaal op de hoogte van de laatste stand van zaken.


ISBN
9789013155822
Verschenen
NUR
822
Druk
11
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar Personen- en Familierecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar / Blauwe delen. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar - Complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren


ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren