Boekhandel Douwes Den Haag

Tekst & Commentaar Ondernemingsrecht

Tekst & Commentaar Ondernemingsrecht

Tekst & Commentaar Ondernemingsrecht

Tekst & Commentaar Ondernemingsrecht

 

Wanneer u de belangrijkste wetgeving op het gebied van ondernemingsrecht snel wilt kunnen overzien en doorgronden, dan vormt dit Tekst & Commentaar-deel een essentiële informatiebron. Deze tiende druk gaat uit van de stand per 1 juli 2020, maar blikt in een aantal gevallen vooruit op wetgeving van na die datum.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 295,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Tekst & Commentaar Ondernemingsrecht

Wanneer u de belangrijkste wetgeving op het gebied van ondernemingsrecht snel wilt kunnen overzien en doorgronden, dan vormt dit Tekst <(>&<)> Commentaar-deel een essentiële informatiebron. Deze tiende druk gaat uit van de stand per 1 juli 2020, maar blikt in een aantal gevallen vooruit op wetgeving van na die datum. Tekst <(>&<)> Commentaar Ondernemingsrecht vormt dé kennisbron bij uitstek voor een korte en overzichtelijke uitleg van de geldende wettekst. Inclusief de belangrijkste rechtspraak en waar nodig aangevuld met literatuurverwijzingen. Onmisbaar voor een eerste oriëntatie op een nieuwe zaak, een advies of processtukken. Gebruikers waarderen de serie vanwege de betrouwbaarheid en actualiteit. In combinatie met de online versie of WebApp is de actualiteit nog groter. De tiende druk geeft de actuele stand van zaken in wetgeving en jurisprudentie op het vlak van het ondernemingsrecht weer. De auteurs, die allen een uitgebreide staat van dienst hebben binnen het ondernemingsrecht, hebben hun commentaren toegespitst op de regelingen die voor de praktijk het meest relevant zijn. Deze vernieuwde druk gaat uit van de stand van de wetgeving op 1 juli 2020. In een aantal gevallen wordt in de wettekst en in het commentaar van een recentere datum uitgegaan in verband met wetgeving die na 1 juli in werking is getreden. Dit is het geval bij de Implementatiewet registratie uiteindelijk belanghebbenden van vennootschappen en andere juridische entiteiten (Wet UBO-register), die op 8 juli 2020 en 27 september 2020 in werking is getreden. Hetzelfde geldt voor enkele onderdelen van de Wet bevorderen langetermijnbetrokkenheid van aandeelhouders, die op 3 september 2020 in werking zijn getreden. Ook wordt stilgestaan bij wijzigingen die samenhangen met de Tijdelijke wet COVID-19 Justitie en Veiligheid. U vindt deze bij de relevante wetsartikelen in een extra aantekening weergegeven. Daarnaast wordt onder de aantekening #komend recht#, waar relevant, aandacht besteed aan het wetsvoorstel Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (Kamerstukken I 2019/20, 34491, A). Kortom: als jurist die regelmatig in aanraking komt met ondernemingsrechtelijke kwesties bent u met deze druk weer helemaal up- to-date.


ISBN
9789013155884
Verschenen
NUR
827
Druk
10
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar Ondernemingsrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar / Blauwe delen. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar - Complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren