Boekhandel Douwes Den Haag

Tekst & Commentaar Erfrecht civiel en fiscaal

Tekst & Commentaar Erfrecht civiel en fiscaal

Tekst & Commentaar Erfrecht civiel en fiscaal

Tekst & Commentaar Erfrecht civiel en fiscaal

 

De achtste druk van dit Tekst & Commentaar-deel bevat belangrijkste wet- en regelgeving op het gebied van het erfrecht, voorzien van korte heldere commentaren. De tekst is afgesloten op 1 september 2020, waarbij de laatste ontwikkelingen in wetgeving en jurisprudentie zijn meegenomen in de bewerkingen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 237,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Tekst & Commentaar Erfrecht civiel en fiscaal

De achtste druk van dit Tekst <(>&<)> Commentaar-deel bevat belangrijkste wet- en regelgeving op het gebied van het erfrecht, voorzien van korte heldere commentaren. De tekst is afgesloten op 1 september 2020, waarbij de laatste ontwikkelingen in wetgeving en jurisprudentie zijn meegenomen in de bewerkingen. Tekst <(>&<)> Commentaar Erfrecht civiel en fiscaal vormt dé kennisbron bij uitstek voor een korte en overzichtelijke uitleg van de geldende wettekst. Inclusief de belangrijkste rechtspraak en waar nodig aangevuld met literatuurverwijzingen. Onmisbaar voor een eerste oriëntatie op een nieuwe zaak, een advies of processtukken. Gebruikers waarderen de serie vanwege de betrouwbaarheid en actualiteit. In combinatie met de online versie of WebApp is de actualiteit nog groter. Met de achtste druk bent u verzekerd van de meest relevante wetgeving op het gebied van het erfrecht. Hierbij komen zowel de civiele als fiscale wetgeving aan bod. De ruim 750 heldere, compacte commentaren helpen u binnen enkele minuten tot de kern van een bepaling te komen. Zo vindt u gemakkelijk de relevante wettekst op civiel- of fiscaalrechtelijk gebied, inclusief de internationale aspecten ervan, verhelderd met duidelijk commentaar. De auteurs, die gelden als specialisten op het terrein van het erfrecht, hebben deze editie bijgewerkt naar de stand van zaken per 1 september 2020. De uitgave is bijgewerkt met nieuwe ontwikkelingen in wetgeving en jurisprudentie. Naast uiteraard Boek 4 (Erfrecht) en Titel 3 van Boek 7 (Schenking) van het Burgerlijk Wetboek, zijn in de titel tal van wetten, besluiten en verdragen opgenomen die voor het erfrecht relevant zijn. Kortom: een waardevolle nieuwe druk voor elke jurist die actief is op het terrein van het erfrecht.


ISBN
9789013155945
Verschenen
NUR
822
Druk
8
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar Erfrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar / Blauwe delen. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar - Complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Privaatrecht