Boekhandel Douwes Den Haag

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2020.1

Moeilijke zaken makkelijk uitgelegd

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2020.1

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2020.1

Moeilijke zaken makkelijk uitgelegd

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2020.1

 

Deze veelgebruikte Kleine Gids brengt alle actuele regelingen en cijfers omtrent sociale zekerheid op overzichtelijke wijze samen. Van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. Deze 100e editie bevat uiteenlopende wetswijzigingen, waaronder aanpassingen in de Wajong en de afschaffing van de WW-sectorpremies.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 25,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2020.1

Deze veelgebruikte Kleine Gids brengt alle actuele regelingen en cijfers omtrent sociale zekerheid op overzichtelijke wijze samen. Van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. Deze 100e editie bevat uiteenlopende wetswijzigingen, waaronder aanpassingen in de Wajong en de afschaffing van de WW-sectorpremies. Bent u werkzaam in het maatschappelijk werk, bij een administratiekantoor of op een afdeling P<(>&<)>O? Dan stuit u mogelijk geregeld op kwesties omtrent sociale zekerheid. Maak het uzelf dan gemakkelijk: met De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2020.1 heeft u alle actuele regelingen en cijfers snel bij de hand. Van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. Sinds 1933 is De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid al 100 keer verschenen en uitgegroeid tot een toonaangevend naslagwerk. Deze 100e editie is niet alleen gehuld in een feestelijke omslag, maar bevat zoals u gewend bent de recente wijzigingen in wet- en regelgeving, alsook alle bedragen en percentages vanaf 1 januari 2020. De overzichtelijke structuur, vormgeving en het trefwoordenregister helpen u snel te vinden wat u zoekt. De Kleine Gids wordt gebruikt onder een breed lezerspubliek van zowel professionals als studenten. U treft in deze vernieuwde editie de huidige stand van zaken in wet- en regelgeving omtrent sociale zekerheid. Zo vindt u onder meer bijgewerkt: Alle bedragen en percentages vanaf 1 januari 2020. Op verschillende data in 2020 en 2021 zal de Wajong vereenvoudigd worden. De WW-sectorpremies zijn met ingang van 2020 afgeschaft. Het amendement-Nijkerken-De Haan, welke voorziet in het recht op kinderbijslag voor 16- en 17-jarigen met bijverdiensten of recht op studiefinanciering. Door een wetswijziging zal de hoogte van de studietoeslag na 2020 voor alle gemeenten gelijk worden en ongeveer # 300 per maand gaan bedragen. De AOW leeftijd voor 2025 zal ongewijzigd op 67 jaar worden vastgesteld. Vanaf 1 januari 2020 is het makkelijker om de doorbrekingstermijn in het kader van de ketenregeling bij cao te bekorten van 6 maanden naar 3 maanden.


ISBN
9789013156645
Verschenen
NUR
824
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Kleine Gids voor de Nederlandse Sociale Zekerheid. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Strafrecht en strafprocesrecht
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren