Boekhandel Douwes Den Haag

Van personenvennootschappen

Van personenvennootschappen

Van personenvennootschappen

Van personenvennootschappen

 

Van personenvennootschappen maakt het complexe personenvennootschapsrecht toegankelijk voor studenten, professionals en anderen geïnteresseerden. Dit handboek geeft een zo helder mogelijk beeld van het positieve recht en bevat bondige verwijzingen naar literatuur en jurisprudentie.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 35,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Van personenvennootschappen

Van personenvennootschappen maakt het complexe personenvennootschapsrecht toegankelijk voor studenten, professionals en anderen geïnteresseerden. Dit handboek geeft een zo helder mogelijk beeld van het positieve recht en bevat bondige verwijzingen naar literatuur en jurisprudentie. De belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de vorige druk zijn de Ultimate Beneficial Owner (UBO) en het huwelijksvermogensrecht. In dit compacte handboek staat het ingewikkelde Personenvennootschapsrecht centraal. De focus ligt op een verheldering van het positieve recht met bondige verwijzingen naar literatuur en jurisprudentie. De titel is geschreven voor het hoger onderwijs en leent zich uitstekend voor gebruik in juridische opleidingen op HBO-niveau. Van Personenvennootschappen behandelt het actuele recht op overzichtelijke wijze. De titel dient als toegankelijk handboek op het gebied van het ondernemingsrecht en zet de materie begrijpelijk en objectief uiteen. Ieder hoofdstuk wordt bovendien voorafgegaan door een #verkorte weergave van de inhoud,# wat de bestudering van de complexe stof vergemakkelijkt. Personenvennootschappen actueel De publicatie sluit aan bij de ontwikkelingen in de rechtspraktijk met betrekking tot de Ultimate Beneficial Owner (#UBO#) en het huwelijksvermogensrecht in verband met echtscheidingen en de man/vrouw- firma. Van Personenvennootschappen is van grote waarde voor gevorderde studenten, maar ook zeker voor advocaten, rechters, het notariaat en bedrijfsadviseurs.


ISBN
9789013156966
Verschenen
NUR
827
Druk
9
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Van personenvennootschappen (Mohr). U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren