Boekhandel Douwes Den Haag

Basisboek Socialezekerheidsrecht 2021

I.A.M. van Boetzelaer-Gulyas

Basisboek Socialezekerheidsrecht 2021

Basisboek Socialezekerheidsrecht 2021

Basisboek Socialezekerheidsrecht 2021

 

Op zoek naar een volledig up-to-date overzicht van alle belangrijke onderwerpen binnen het socialezekerheidsrecht? Deze uitgave biedt u als (aankomend) professional een toegankelijke kennisbron met tal van toepasbare voorbeelden en verwijzingen naar recente jurisprudentie, wet- en regelgeving.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 25,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Basisboek Socialezekerheidsrecht 2021

Op zoek naar een volledig up-to-date overzicht van alle belangrijke onderwerpen binnen het socialezekerheidsrecht? Deze uitgave biedt u als (aankomend) professional een toegankelijke kennisbron met tal van toepasbare voorbeelden en verwijzingen naar recente jurisprudentie, wet- en regelgeving. Deze 2021-editie is bijgewerkt met onder meer nieuwe regelgeving als gevolg van de coronacrisis. Ons sociale zekerheidsstelsel is complex en veranderlijk. Als (aankomend) professional binnen dit rechtsgebied is het van belang over gegronde en geactualiseerde informatie te beschikken. Geheel zoals u gewend bent, biedt het Basisboek Socialezekerheidsrecht 2021 een volledig up-to-date overzicht van de belangrijkste onderwerpen omtrent onze sociale zekerheid en de bijbehorende aanpak van de overheid. Van ouderdom en zorg, tot ziekte en arbeidsongeschiktheid; alle kernonderwerpen worden stap voor stap voor u behandeld. De consequente opbouw en toegankelijke benadering maken de verschillende thema#s voor u inzichtelijk. Bovendien wordt ieder onderwerp structureel ingeleid met een praktijkgerichte casus om de stof direct toepasbaar te maken. De vele voorbeelden en de begrijpelijke taal helpen studenten in het hoger onderwijs het complexe materiaal zich snel eigen te maken. Naast dat de titel zeer geschikt is als studiemateriaal, wordt het eveneens veel gebruikt als praktisch naslagwerk door de rechtshulpverlener, vrijwilligers, medewerkers van uitvoeringsinstellingen en personen werkzaam in de sociale adviespraktijk. Deze 2021-editie is volledig bijgewerkt naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van het socialezekerheidsrecht. Bovendien zijn belangrijke voorbeeldbeschikkingen aan deze uitgave toegevoegd en is de meest recente jurisprudentie en wet- en regelgeving voor u verwerkt. Onder meer komt voor u aan bod: De verzamelwet SZW 2021; De wijzigingen binnen de Wajong; De invoering van de Tozo-regeling; Aanpassingen in de regelgeving i.v.m. het coronavirus en recente jurisprudentie; Een diepgaande bespreking op actuele onderwerpen, zoals systematiekhandhaving en re-integratie. Kortom: wanneer actuele kennis van het socialezekerheidsrecht voor u van belang is, biedt de nieuwe editie van Basisboek Socialezekerheidsrecht een welkome aanvulling op uw collectie. De titel maakt het complexe rechtsgebied overzichtelijk, toepasbaar en toegankelijk voor iedere geïnteresseerde.


ISBN
9789013158588
Verschenen
NUR
825
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Basisboek Socialezekerheidsrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Arbeids- en sociale zekerheidsrecht