Boekhandel Douwes Den Haag

Belastingcontrole 2020

2020

Belastingcontrole 2020

Belastingcontrole 2020

2020

Belastingcontrole 2020

 

De spelregels betreffende de fiscale controle zijn in deze uitgave op overzichtelijke wijze opgesomd. Een handig oriëntatiepunt voor u als ondernemer of adviseur als u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen op het gebied van de belastingcontrole.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 84,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Belastingcontrole 2020

De spelregels betreffende de fiscale controle zijn in deze uitgave op overzichtelijke wijze opgesomd. Een handig oriëntatiepunt voor u als ondernemer of adviseur als u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen op het gebied van de belastingcontrole. Veel ondernemers en organisaties lopen er vroeg of laat tegenaan: een officiële belastingcontrole. Welke spelregels volgt de fiscus bij een controleronde? Wat zijn de rechten en plichten van de verschillende betrokken partijen? En wat is de rol van bewijs? Belastingcontrole 2020 biedt op overzichtelijke en beknopte wijze een overzicht van alle onderwerpen en kwesties die zich bij een belastingcontrole voordoen. Zo krijgt u inzicht in de regels over: rechten en plichten tijdens de controle, derdenonderzoeken, de identificatieplicht, het verschoningsrecht, de sfeerovergang, de administratie, de informatiebeschikking, omkering van de bewijslast, internationale dimensie en onbevoegdelijk verkregen bewijs. Deze vernieuwde editie bevat de laatste jurisprudentie en literatuur. Ook diverse leerstukken zijn aangescherpt, zoals de informatiebeschikking en het onbevoegdelijk verkregen bewijs. De auteur schetst ook de internationale component van een belastingcontrole, die de toenemende internationalisering van het bedrijfsleven weerspiegelt. Belastingcontrole 2020 is door de praktische en beknopte inslag bijzonder geschikt voor gebruik door zowel ondernemers, adviseurs als de controleurs zelf.


ISBN
9789013159141
Verschenen
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Memo Belastingcontrole. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Fiscaal recht