Boekhandel Douwes Den Haag

Tekst en Commentaar Vermogensrecht

Tekst en Commentaar Vermogensrecht

Tekst en Commentaar Vermogensrecht

Tekst en Commentaar Vermogensrecht

 

Dit Tekst & Commentaar-deel over het vermogensrecht bevat de Boeken 3, 5, 6 en relevante delen uit Boek 7. De korte heldere commentaren helpen je in enkele minuten tot de kern van een bepaling te komen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 336,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Tekst en Commentaar Vermogensrecht

Dit Tekst <(>&<)> Commentaar-deel over het vermogensrecht bevat de Boeken 3, 5, 6 en relevante delen uit Boek 7. De korte heldere commentaren helpen je in enkele minuten tot de kern van een bepaling te komen. Tekst <(>&<)> Commentaar Vermogensrecht vormt dé kennisbron bij uitstek voor een korte en overzichtelijke uitleg van de geldende wettekst. Inclusief de belangrijkste rechtspraak en waar nodig aangevuld met literatuurverwijzingen. Onmisbaar voor een eerste oriëntatie op een nieuwe zaak, een advies of processtukken. Gebruikers waarderen de serie vanwege de betrouwbaarheid en actualiteit. In combinatie met de online versie of WebApp is de actualiteit nog groter. De uitgave bevat alle relevante wetteksten die raken aan het vermogensrecht. In de eerste plaats zijn de Boeken 3, 5, 6 en 7 verwerkt, uitgezonderd de titels in Boek 7 met betrekking tot het arbeidsrecht, het huurrecht, het pachtrecht, de aanneming van werk en het verzekeringsrecht. De 11e druk van dit veelgebruikte Tekst <(>&<)> Commentaar-deel is in vele opzichten geactualiseerd. Naast grotere en kleinere wijzigingen in de wettekst, is het commentaar uiteraard ook weer bij de tijd gebracht. Op tal van plaatsen is nieuwe wetgeving opgenomen en van commentaar voorzien. Tevens is belangrijke nieuwe rechtspraak van de Hoge Raad verwerkt en zijn bestaande teksten verhelderd. Wat betreft nieuwe wetgeving valt in het bijzonder te wijzen op de per 1 januari 2021 in werking getreden nieuwe Titel 16 van Boek 7 BW (Franchise), vanzelfsprekend voorzien van deskundig commentaar. Tenslotte vind je in de bijlagen aanverwante verdragen en wetten die voor de praktijk van het vermogensrecht van essentieel belang zijn. Deze zijn waar nodig van commentaar voorzien. Boek(abonnement), online en Web-App Tekst <(>&<)> Commentaar Vermogensrecht is verkrijgbaar als boek(abonnement), online uitgave en als onderdeel van de Tekst <(>&<)> Commentaar WebApp. Bij afname van een boekabonnement ontvang je direct de huidige editie en bij verschijning automatisch de volgende editie. De online versie en WebApp maken de actualiteit nog groter doordat deze doorlopend worden bijgewerkt. Gebruikers van de WebApp profiteren bovendien van overzichtelijke toegang tot al hun Tekst <(>&<)> Commentaar delen op elk device (PC, tablet en smartphone), evenals de voor deze serie geoptimaliseerde zoekhulp om snel de juiste wetteksten en commentaren te raadplegen. Probeer Tekst <(>&<)> Commentaar online één maand gratis en vrijblijvend! bijgewerkt. Gebruikers van de WebApp profiteren bovendien van overzichtelijke toegang tot al hun Tekst <(>&<)> Commentaar delen op elk device (PC, tablet en smartphone), evenals de voor deze serie geoptimaliseerde zoekhulp om snel de juiste wetteksten en commentaren te raadplegen. Probeer Tekst <(>&<)> Commentaar online één maand gratis en vrijblijvend!


ISBN
9789013160826
Verschenen
NUR
822
Druk
11
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar Vermogensrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar / Blauwe delen. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar - Complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Privaatrecht