Boekhandel Douwes Den Haag

Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek (set)

Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek (set)

Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek (set)

Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek (set)

 

Met ruim 4300 actuele commentaren en tal van gewijzigde artikelen is de 14e druk van dit Tekst & Commentaar-deel over het Burgerlijk Wetboek wederom een onmisbare bron voor elke juridische generalist.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 432,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek (set)

Met ruim 4300 actuele commentaren en tal van gewijzigde artikelen is de 14e druk van dit Tekst <(>&<)> Commentaar-deel over het Burgerlijk Wetboek wederom een onmisbare bron voor elke juridische generalist. Verdeeld over drie boeken vind je de boeken uit het BW, voorzien van korte, glasheldere commentaren. Uitgebreide commerciƫle shoptekst Tekst <(>&<)> Commentaar Burgerlijk Wetboek is al vele jaren de meest gebruikte bron voor de juridische generalist. Verdeeld over drie boeken, beschik je over de wettekst van de Boeken 1 tot en met 10 van het Burgerlijk Wetboek. De korte heldere commentaren, geleverd door de beste auteurs binnen het vakgebied, geven je snel uitleg van de betekenis of reikwijdte van een bepaling. In de herziene 14e druk vind je meer dan 4300 commentaren. T<(>&<)>C BW is zeer actueel en bevat het commentaar naar de stand van de wet per 1 juli 2021. De jurisprudentie en literatuur is bijgewerkt tot en met 15 februari 2021. Wat is er zoal gewijzigd? Het gaat te ver om alle wijzigingen sinds de vorige druk te benoemen. Een greep uit de meest in het oog springende wijzigingen: # De Wet bestuur en toezicht, per 1 juli 2021, met gewijzigde artikelen en enkele nieuw ingevoegde artikelen in BW Boek 2 # De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) is verwerkt # Verwerking van de Wet Franchise; per 1 januari 2021 is de nieuwe Titel 16 ingevoerd in Boek 7 met artikelsgewijs commentaar bij de artikelen 911-922. # Binnen het huurrecht zijn meerdere maatregelen in het commentaar verwerkt, zoals geen huurprijsverhoging per 1 juli 2021 # Veel nieuwe jurisprudentie van met name de Hoge Raad en het Hof van Justitie van de EU Kortom: met deze 14e druk ben je weer volledig bij en voorzien van kort, helder en actueel commentaar van de beste auteurs uit dit vakgebied.


ISBN
9789013160840
Verschenen
NUR
822
Druk
14
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar / Blauwe delen. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar - Complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Privaatrecht