Boekhandel Douwes Den Haag

Bescherming van de intellectuele eigendom

P.G.F.A. Geerts

Bescherming van de intellectuele eigendom

Bescherming van de intellectuele eigendom

Bescherming van de intellectuele eigendom

 

Het rechtsterrein van het Intellectuele eigendom wordt met de dag boeiender en gecompliceerder door de nieuwe beschermingsvormen en de grote internationale verknooptheid door de vele verdragen, verordeningen en richtlijnen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 36,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Bescherming van de intellectuele eigendom

Het rechtsterrein van het Intellectuele eigendom wordt met de dag boeiender en gecompliceerder door de nieuwe beschermingsvormen en de grote internationale verknooptheid door de vele verdragen, verordeningen en richtlijnen. Deze titel vormt een actuele inleiding in dit rechtsgebied. Met name het octrooirecht, auteursrecht, merkenrecht en het handelsnaamrecht komen aan bod. De intellectuele eigendom is een rechtsterrein dat een steeds boeiender, maar ook een steeds gecompliceerder aanblik biedt. Een bonte verzameling prestaties vindt in het recht bescherming en nog steeds komen daar nieuwe beschermingsvormen bij. Daar komt nog bij dat de intellectuele eigendom bij uitstek een gebied is waar de internationale verknooptheid heel groot is; het wemelt van de verdragen, verordeningen en richtlijnen. #Bescherming van de intellectuele eigendom# is hoofdzakelijk bedoeld voor die studenten die slechts summier kennisnemen van het handelsrecht. Ook (gespecialiseerde IE-) advocaten en A-G's raadplegen deze uitgave. Met die omschrijving van de bestemming is ook de pretentie van deze publicatie weergegeven: een eerste inleiding. Deze introductie brengt enige vertrouwdheid bij met het stramien van het rechtsterrein, in het bijzonder voor wat betreft het octrooirecht, auteursrecht, merkenrecht en handelsnaamrecht. De teksten zijn geheel bijgewerkt naar de laatste stand van wetgeving, jurisprudentie en literatuur.


ISBN
9789013161120
Verschenen
NUR
827
Druk
14
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Bescherming van de intellectuele eigendom (Empel). U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Ondernemingsrecht