Boekhandel Douwes Den Haag

Tekst & Commentaar Pensioenrecht

Tekst & Commentaar Pensioenrecht

Tekst & Commentaar Pensioenrecht

Tekst & Commentaar Pensioenrecht

 

Dit Tekst & Commentaar-deel bevat alle actuele wetteksten op het gebied van het pensioenrecht. Uiteraard volgens de beproefde Tekst & Commentaar-formule, zodat je geholpen door de bondige commentaren snel tot de kern van een bepaling komt.


Niet leverbaar

€ 343,00


Beschrijving Tekst & Commentaar Pensioenrecht

Dit Tekst <(>&<)> Commentaar-deel bevat alle actuele wetteksten op het gebied van het pensioenrecht. Uiteraard volgens de beproefde Tekst <(>&<)> Commentaar-formule, zodat je geholpen door de bondige commentaren snel tot de kern van een bepaling komt. De 8e druk bevat de laatste wetgeving en jurisprudentie per 1 april 2021. Tekst <(>&<)> Commentaar Pensioenrecht vormt dé kennisbron bij uitstek voor een korte en overzichtelijke uitleg van de geldende wettekst. Inclusief de belangrijkste rechtspraak en waar nodig aangevuld met literatuurverwijzingen. Onmisbaar voor een eerste oriëntatie op een nieuwe zaak, een advies of processtukken. Gebruikers waarderen de serie vanwege de betrouwbaarheid en actualiteit. In combinatie met de online versie of WebApp is de actualiteit nog groter. Pensioen staat nog steeds volop in de maatschappelijke schijnwerpers en hoog op de politieke agenda. Het pensioenrecht is als rechtsgebied continu in beweging en zal vooral in de komende jaren aan grote veranderingen onderhevig zijn. De 8e druk van dit Tekst <(>&<)> Commentaar deel over het pensioenrecht helpt je de actuele wetgeving en nieuwe jurisprudentie efficiënt te overzien en te duiden met beknopte commentaren. Zoals je van de titel mag verwachten, zijn de wetgeving, jurisprudentie en commentaren in deze 8e druk weer geactualiseerd. Deze druk ziet op de stand van zaken per 1 april 2021. Incidenteel wordt in het commentaar bovendien verwezen naar wetgeving van na die datum, uiteraard voor zover die wetgeving ten tijde van verschijning bekend was. Waar relevant wordt onder het kopje #komend recht# ingegaan op de inhoud van het concept wetsvoorstel voor de Wet toekomst pensioenen. Kortom: met deze 8e druk ben je weer volledig op de hoogte op het gebied van het pensioenrecht.


ISBN
9789013161274
Verschenen
NUR
793
Druk
8
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar Pensioenrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar / Blauwe delen. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar - Complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren