Boekhandel Douwes Den Haag

Tekst & Commentaar Openbare Orde en Veiligheid

Tekst & Commentaar Openbare Orde en Veiligheid

Tekst & Commentaar Openbare Orde en Veiligheid

Tekst & Commentaar Openbare Orde en Veiligheid

 

Dit Tekst & Commentaar-deel bevat een selectie van de belangrijkste, in de praktijk meest toegepaste en meest relevante regelingen omtrent openbare orde en veiligheid. De wetgeving in deze 7e druk is gebaseerd op de wetteksten zoals deze gelden per 1?augustus 2021; voor de rechtspraak en literatuur is dit per 1?juli 2021.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 285,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Tekst & Commentaar Openbare Orde en Veiligheid

Dit Tekst <(>&<)> Commentaar-deel bevat een selectie van de belangrijkste, in de praktijk meest toegepaste en meest relevante regelingen omtrent openbare orde en veiligheid. De wetgeving in deze 7e druk is gebaseerd op de wetteksten zoals deze gelden per 1?augustus 2021; voor de rechtspraak en literatuur is dit per 1?juli 2021. Tekst <(>&<)> Commentaar Openbare Orde en Veiligheid vormt dé kennisbron bij uitstek voor een korte en overzichtelijke uitleg van de geldende wettekst. Inclusief de belangrijkste rechtspraak en waar nodig aangevuld met literatuurverwijzingen. Onmisbaar voor een eerste oriëntatie op een nieuwe zaak, een advies of processtukken. Gebruikers waarderen de serie vanwege de betrouwbaarheid en actualiteit. In combinatie met de online versie of WebApp is de actualiteit nog groter. De titel bevat een commentaar op een verzameling van wettelijke regelingen die betrekking hebben op handhaving van de openbare orde, rampenbestrijding en crisisbeheersing, terrorismebestrijding, alsmede wetgeving over de organisaties in de veiligheidszorg. De behoefte aan een dergelijke bundel is fors nu tal van overheidsorganen, diensten en bedrijven met grote regelmaat direct en indirect met deze regelgeving in aanraking komen. Met deze uitgave in de hand kunnen zij zich snel en effectief oriënteren. Het terrein van openbare orde en veiligheid is constant in beweging en ontwikkeling. Uiteraard is deze 7e druk weer helemaal actueel gemaakt met nieuwe wetgeving en commentaren. De auteurs hebben ernaar gestreefd in deze selectie de belangrijkste, in de praktijk meest toegepaste en meest relevante regelingen op te nemen. De uitgave concentreert zich meer dan voorheen op de cruciale wetten en regelingen op het gebied van openbare orde en veiligheid. Wetten en regelingen die ook in andere delen van Tekst <(>&<)> Commentaar aan bod komen, zijn in deze druk niet meer opgenomen tenzij zij cruciaal zijn voor de praktijk van openbare orde en veiligheid. Daarnaast is een aantal wetten en regelingen op het terrein van crisisbeheersing en noodwetgeving toegevoegd. De opgenomen wetgeving is gebaseerd op de wetteksten zoals deze gelden per 1?augustus 2021. Wat betreft de rechtspraak en literatuur is uitgegaan van de stand van zaken per 1?juli 2021.


ISBN
9789013161298
Verschenen
NUR
823
Druk
7
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar Openbare Orde en Veiligheid. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar / Groene delen. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar - Complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Staats- en bestuursrecht