Boekhandel Douwes Den Haag

Arbeidswetgeving 2021/2022

W.L. Roozendaal

Arbeidswetgeving 2021/2022

Arbeidswetgeving 2021/2022

Arbeidswetgeving 2021/2022

 

Wil jij je in je juridische carrière specialiseren in het arbeidsrecht? Dan mag deze bundel niet in je verzameling ontbreken: alle arbeidswetgeving die je in de dagelijkse praktijk nodig hebt in één handzame pocket In de dagelijkse praktijk van het arbeidsrecht zul je veelvuldig een blik moeten werpen in de nationale wettelijke regelingen op het gebied van de arbeidswetgeving.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 28,50

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Arbeidswetgeving 2021/2022

Wil jij je in je juridische carrière specialiseren in het arbeidsrecht? Dan mag deze bundel niet in je verzameling ontbreken: alle arbeidswetgeving die je in de dagelijkse praktijk nodig hebt in één handzame pocket In de dagelijkse praktijk van het arbeidsrecht zul je veelvuldig een blik moeten werpen in de nationale wettelijke regelingen op het gebied van de arbeidswetgeving. Arbeidswetgeving brengt deze voor je samen in één handzame bundel. Naast de wettelijke regelingen vind je hierin ook regels die zijn neergelegd in een code, beleidsregel of aanbeveling. De regelingen in deze uitgave zijn thematisch gerangschikt, waarbij de in de Schets van het Nederlandse arbeidsrecht\rquote gehanteerde volgorde in grote lijnen is aangehouden. Een alfabetische inhoudsopgave en een trefwoordenregister helpen je snel te vinden wat je zoekt. Arbeidswetgeving biedt je een compleet overzicht van relevante arbeidswetgeving ten opzichte van generieke wettenbundels. Deze maken vaak onderscheid tussen publiekrecht en privaatrecht, waardoor je jezelf geregeld ziet wisselen tussen meerdere publicaties. In Arbeidswetgeving zijn het arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht bij elkaar geplaatst, zodat het gehele juridische terrein rondom arbeidswetgeving gedekt is. Nieuw opgenomen zijn de Regeling onwerkbaar weer en het Besluit Nadere regels over oproepovereenkomsten. De wetgeving is bijgewerkt tot 1 september 2021. Deze titel is een populair naslagwerk in juridische opleidingen binnen het wetenschappelijk en hoger beroepsonderwijs. Maar ook in de dagelijkse praktijk wordt het overzicht veelvuldig geraadpleegd. Wil jij je in je juridische carrière specialiseren in het arbeidsrecht? Dan mag deze bundel niet in je verzameling ontbreken. Wanneer je Arbeidswetgeving aanschaft, krijg je gratis de online variant erbij. Je krijgt toegang tot de online tot aan de publicatie van de volgende editie.


ISBN
9789013162080
Verschenen
NUR
825
Druk
39
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Arbeidswetgeving . U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Arbeids- en sociale zekerheidsrecht