Boekhandel Douwes Den Haag

Advocatenmemo 2021

.

Advocatenmemo 2021

Advocatenmemo 2021

.

Advocatenmemo 2021

 

Dit handzame en praktische naslagwerk is ideaal om mee te nemen naar een bespreking of zitting. De omvangrijke hoeveelheid regelgeving vanuit de overheid vindt u makkelijk terug. De uitgave bundelt alle gegevens en informatie die relevant zijn voor het jaar 2021.


Niet leverbaar

€ 104,50

Niet leverbaar


Beschrijving Advocatenmemo 2021

Dit handzame en praktische naslagwerk is ideaal om mee te nemen naar een bespreking of zitting. De omvangrijke hoeveelheid regelgeving vanuit de overheid vindt u makkelijk terug. De uitgave bundelt alle gegevens en informatie die relevant zijn voor het jaar 2021. Bent u beoefenaar van het recht? Dan weet u als geen ander dat het in de wereld van het recht niet alleen om de schoonheid van ons rechtssysteem gaat. Het draait in de praktijk om fatale termijnen, de indexeringscijfers of de vrijstellingsdrempels; gegevens die men ieder jaar weer opnieuw moet zien te destilleren uit de enorme hoeveelheid regelgeving die de overheid op ons afstuurt. En wat te denken van al die andere informatie die de praktijkjurist over zich krijgt uitgestort? Denk aan de alimentatienormen, verhoogde tarieven of de gewijzigde contactgegevens van de één of andere instantie. Met Advocatenmemo 2021 beschikt u over een overzichtelijk naslagwerk dat al deze gegevens en informatie bijeenbrengt. Het scheelt u talloze uren uitzoekwerk in boeken en het wereldwijde web. Het advocatenmemo bevat alle recente ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht, belastingen, procesrecht, faillisementsrecht, huurrecht en alimentatienormen, sociale zekerheid en het strafrecht. In deze titel zijn de belangrijkste wijzigingen in de belastingheffing per januari 2021 opgenomen. De volgende wijzigingen passeren de revue: Nieuwe wetgeving over de stimulering van starters op de woningmarkt door wijziging van de overdrachtsbelasting. Verruiming van de heffingsvrije voet in box 3 en verhoging van de tarieven van de deurwaarders voor het eerst in twintig jaar. Huurders met een laag inkomen kunnen aanspraak maken op huurverlaging Een nieuwe beroepsopleiding voor advocaat-stagiaires. In dit memo zijn alle cijfers van het jaar 2021 terug te lezen, terwijl bestaande uitgaven alweer achterhaald kunnen zijn qua getallen en wetsartikelen. Bovendien vindt u praktische informatie zoals adressen en recente griffierechten. Het advocatenmemo is bedoeld voor iedereen die in de praktijk te maken heeft met het recht. Dus niet enkel voor de advocaat, maar ook voor de notaris, gerechtsdeurwaarder, medewerkers bij het juridisch loket of bedrijfsjuristen.


ISBN
9789013162684
Verschenen
NUR
820
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Advocatenmemo. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Recht - DNJB