Boekhandel Douwes Den Haag

Compendium Vennootschapsbelasting

Inclusief bronbelastingen en tax accounting

Compendium Vennootschapsbelasting

Compendium Vennootschapsbelasting

Inclusief bronbelastingen en tax accounting

Compendium Vennootschapsbelasting

 

In dit handzame compendium komen alle belangrijke leerstukken uit de Wet op de vennootschapsbelasting aan bod die voor het bedrijfsleven relevant zijn. Denk aan vrijstelling, renteaftrekregels, fiscale eenheid, faciliteiten bij fusies en splitsingen en verliesverrekening.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 74,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Compendium Vennootschapsbelasting

In dit handzame compendium komen alle belangrijke leerstukken uit de Wet op de vennootschapsbelasting aan bod die voor het bedrijfsleven relevant zijn. Denk aan vrijstelling, renteaftrekregels, fiscale eenheid, faciliteiten bij fusies en splitsingen en verliesverrekening. De gecompliceerde onderdelen worden voor u vergemakkelijkt. Alles in begrijpelijke taal.

De vennootschapsbelasting staat onder druk door internationale ontwikkelingen in G20/OESO- en EU-verband. Een grote rol is hierbij weggelegd voor de maatregelen die zijn vastgesteld om een einde te maken aan belastingbesparende constructies die internationaal opererende bedrijven gebruiken. Er lopen zelfs staatssteunprocedures tegen bekende internationale bedrijven als Apple, Ikea en Starbucks.

Rustig vaarwater voor de Nederlandse vennootschapsbelasting lijkt dus verder weg dan ooit. Dit compendium speelt hierop in en schetst de actuele stand van zaken.


ISBN
9789013163360
Verschenen
NUR
826
Druk
20
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Compendium Vennootschapsbelasting. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Fiscaal recht