Boekhandel Douwes Den Haag

Studenteneditie Cursus Belastingrecht Inkomstenbelasting 2021-2022

Studenteneditie Cursus Belastingrecht Inkomstenbelasting 2021-2022

Studenteneditie Cursus Belastingrecht Inkomstenbelasting 2021-2022

Studenteneditie Cursus Belastingrecht Inkomstenbelasting 2021-2022

 

Fiscale studenten beschikken met deze uitgave over een toelichting op actuele Wet Inkomstenbelasting 2001, beleidsbesluiten, jurisprudentie en andere ontwikkelingen op het gebied van de inkomstenbelasting.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 79,90

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Studenteneditie Cursus Belastingrecht Inkomstenbelasting 2021-2022

Fiscale studenten beschikken met deze uitgave over een toelichting op actuele Wet Inkomstenbelasting 2001, beleidsbesluiten, jurisprudentie en andere ontwikkelingen op het gebied van de inkomstenbelasting. De systematische opbouw en de vele praktische voorbeelden helpen studenten snel inzicht te verkrijgen in de structuur van de inkomstenbelasting. De studentenedities van de Cursus Belastingrecht zijn verkorte uitgaven van de al ruim 50 jaar succesvolle uitgave 'Cursus Belastingrecht'. De Studenteneditie Cursus Belastingrecht Inkomstenbelasting 2021-2022 levert een helder leesbare toelichting op de Wet Inkomstenbelasting 2001. In het studieboek zijn de meest recente wetgeving, beleidsbesluiten, jurisprudentie en vakliteratuur verwerkt die relevant zijn voor de inkomstenbelasting. Anders dan andere studieboeken over de inkomstenbelasting, bevat deze uitgave ook een heldere uiteenzetting met voorbeelden over het onderwerp Personenvennootschappen (maatschap, VOF en CV). De titel sluit goed aan op de onderwerpen die in het onderwijs centraal staan. Uiteraard wordt de stof op de voor de serie kenmerkende systematische wijze behandeld. Dit helpt de student snel inzicht te krijgen in de structuur van de inkomstenbelasting. Concrete voorbeelden maken de materie bovendien direct toepasbaar. Actuele ontwikkelingen Inkomstenbelasting De 2021-2022 editie is weer volledig geactualiseerd aan de hand van nieuwe wetgeving, verschenen jurisprudentie en van belang zijnde andere ontwikkelingen en literatuur. Zo is een beschouwing opgenomen over het wetsvoorstel Excessief lenen bij de eigen vennootschap. Daarnaast zijn in de studenteneditie de wetswijzigingen per 1 januari 2021 verwerkt, zoals de wijzigingen in box 3. Ook vind je in deze druk de actuele stand van zaken omtrent: Winstbegrip; Eigenwoningregeling; Aanmerkelijk belang; Vermogensrendementsheffing. Kortom: de Studenteneditie Cursus Belastingrecht Inkomsten 2021-2022 bundelt als studieboek alles wat je nodig hebt om de toepassing van de actuele Wet Inkomstenbelasting 2001 snel onder de knie te krijgen.


ISBN
9789013163445
Verschenen
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Cursus Belastingrecht Inkomstenbelasting. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Cursus Belastingrecht - complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Fiscaal recht