Boekhandel Douwes Den Haag

Studenteneditie Cursus Belastingrecht Internationaal Belastingrecht 2021-2022

Studenteneditie Cursus Belastingrecht Internationaal Belastingrecht 2021-2022

Studenteneditie Cursus Belastingrecht Internationaal Belastingrecht 2021-2022

Studenteneditie Cursus Belastingrecht Internationaal Belastingrecht 2021-2022

 

De Cursus Belastingrecht vertelt je volgens de kenmerkende systematische opbouw alles wat je voor je studie weten moet over ons fiscale recht. Deze studenteneditie bevat het volledige deel Internationaal Belastingrecht, evenals de relevante hoofdstukken uit de delen Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting die de buitenlandse belastingplicht behandelen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 39,90

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Studenteneditie Cursus Belastingrecht Internationaal Belastingrecht 2021-2022

De Cursus Belastingrecht vertelt je volgens de kenmerkende systematische opbouw alles wat je voor je studie weten moet over ons fiscale recht. Deze studenteneditie bevat het volledige deel Internationaal Belastingrecht, evenals de relevante hoofdstukken uit de delen Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting die de buitenlandse belastingplicht behandelen. De inhoud is geheel afgestemd op je studie. De bekende Cursus Belastingrecht behandelt de belangrijkste heffingswetten op het gebied van directe en kostprijsverhogende belastingen. Deze studenteneditie van het onderdeel Internationaal Belastingrecht is door auteurs van topniveau speciaal afgestemd op het onderwijs op Hbo en universitair niveau. De inhoud is tot stand gekomen in overleg met docenten van de universitaire fiscale vakgroepen, waardoor deze perfect aansluit bij je studie. De materie wordt besproken aan de hand van wetgeving, beleid, jurisprudentie en vakliteratuur. Uniek hierbij is dat de stof systematisch in plaats van artikelsgewijs wordt besproken. Hierdoor krijg je snel een gedegen inzicht in de structuur van de fiscale wetgeving. De Studenteneditie Cursus Belastingrecht Internationaal Belastingrecht verschaft je een helder leesbare toelichting op het fiscale recht op internationaal niveau, voorzien van concrete voorbeelden die je helpen de materie snel onder de knie te krijgen. Niet voor niets wordt deze studenteneditie gezien als de meest brede en diepgaande publicatie over het internationaal belastingrecht. Uiteraard heeft de redactie in deze 2021-2022 editie rekening gehouden met actuele wet- en regelgeving, evenals nieuwe literatuur en jurisprudentie. Een greep uit de onderwerpen: Voorkoming dubbele belasting Belastingverdragen Nieuwe anti-misbruik bepalingen Het multilateraal instrument (MLI) Ook noemenswaardig is een nieuw toegevoegd hoofdstuk IV Capita Selecta, waarin thans het Verdrag inzake wederzijdse administratieve bijstand in belastingzaken (WABB-verdrag) is opgenomen en dat zal worden uitgebreid met een aantal andere bredere onderwerpen.


ISBN
9789013163452
Verschenen
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Cursus Belastingrecht Internationaal Belastingrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Cursus Belastingrecht - complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Fiscaal recht