Boekhandel Douwes Den Haag

BTW en e-commerce

Verkopen van goederen en diensten via internet

BTW en e-commerce

BTW en e-commerce

Verkopen van goederen en diensten via internet

BTW en e-commerce

 

Steeds meer ondernemers verkopen hun producten online buiten Nederland en krijgen daarbij te maken met complexere btw-regelgeving. Hoe verlopen btw-verplichtingen in het buitenland? Deze titel gaat uitgebreid in op de internationale e-commerceregels, waaronder de nieuwe e-commerceregels die vanaf 1 juli 2021 gelden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 66,50


Beschrijving BTW en e-commerce

Steeds meer ondernemers verkopen hun producten online buiten Nederland en krijgen daarbij te maken met complexere btw-regelgeving. Hoe verlopen btw-verplichtingen in het buitenland? Deze titel gaat uitgebreid in op de internationale e-commerceregels, waaronder de nieuwe e-commerceregels die vanaf 1 juli 2021 gelden. Verkoop je via het internet producten aan het buitenland? Of kom je op andere wijze in aanraking met de regelgeving voor online verkoop? Dan wil je bijblijven in het dynamische speelveld van internationale e- commerceregels. Btw en e-commerce wijst je op de actuele btw- aandachtspunten voor ondernemers die online producten verkopen aan binnen- en buitenland: van btw-regelgeving tot btw-verplichtingen. Met deze 2e druk beschik je niet alleen over de nieuwe e-commerceregels per 1 juli 2021, maar leer je ook alles over de regels voor diverse diensten die regelmatig op afstand worden verleend. Kortom: met Btw en e-commerce beschik je als belastingadviseur, medewerker van de belastingdienst, medewerker van de rechterlijke macht of bedrijfsfiscalist over een grondig overzicht van de e-commerceregels anno 2021.


ISBN
9789013163582
Verschenen
NUR
826
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Fed Fiscale Brochures. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren