Boekhandel Douwes Den Haag

Erfrecht

Erfrecht

Erfrecht

Erfrecht

 

Behandelt het Erfrecht op praktische wijze en helpt met het doorgronden van dit onderwerp. Deze 8e druk is een unieke mix tussen praktijk en wetenschap en bevat maar liefst 77 casussen. Dit maakt de titel geschikt voor zowel een grondige kennismaking met de wereld van het erfrecht, als voor een verdieping van de kennis.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 49,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Erfrecht

Behandelt het Erfrecht op praktische wijze en helpt met het doorgronden van dit onderwerp. Deze 8e druk is een unieke mix tussen praktijk en wetenschap en bevat maar liefst 77 casussen. Dit maakt de titel geschikt voor zowel een grondige kennismaking met de wereld van het erfrecht, als voor een verdieping van de kennis. Het succes van Erfrecht is mede te danken aan de praktische benadering en de behandeling van talrijke casussen. Bij het bestuderen van het erfrecht is een solide casusbehandeling immers essentieel. Deze uitgave beantwoordt ruimschoots aan deze noodzaak, door 77 casussen te bespreken. Dit maakt de titel tevens van grote waarde voor de rechtspraktijk. Naast de meest recente literatuur en jurisprudentie bevat deze nieuwe druk een uitgebreide behandeling van onder meer het Internationaal Privaatrecht en het Caribisch erfrecht. Deze uitgave besteedt bijzondere aandacht aan actuele onderwerpen. Denk aan: de wilsgebreken de beginselen van redelijkheid en billijkheid de uitlegging van uiterste wilsbeschikkingen de positie van de notaris in het erfrecht het aanvaarden van nalatenschappen # het verzwijgen, zoekmaken en verbergen van tot de nalatenschap behorende goederen # Europese erfrechtvordering Deze 8e druk is volledig geactualiseerd, maar bevat nog steeds dezelfde aangename en praktische werkwijze van de eerdere uitgaven. De uitgave is hierdoor geschikt voor zowel een zeer grondige kennismaking met de wereld van het erfrecht, als een verdieping door de vele verwijzingen en vermelding van (andersluidende) standpunten. Erfrecht helpt de lezer bij het doorgronden van het rechtsgebied. Hierdoor is de titel van grote waarde voor beroepsbeoefenaars, zoals notarissen, advocaten, estate planners, accountants en executeurs. Ook voor studenten in zowel de bachelor als masterfase vormt de uitgave een belangrijke bron van informatie.


ISBN
9789013164282
Verschenen
NUR
822
Druk
8
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Monografie├źn Privaatrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Privaatrecht