Boekhandel Douwes Den Haag

Bedrijfswaarde

Bedrijfswaarde

Bedrijfswaarde

Bedrijfswaarde

 

Deze handzame praktijkgids bespreekt de vele spelregels, bouwstenen en fundamenten van de bedrijfswaarde. Daarnaast komen ook specifieke regels voor verschillende soorten bedrijfsmiddelen aan de orde, zoals vastgoed, deelnemingen en vergunningen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 70,50

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Bedrijfswaarde

Deze handzame praktijkgids bespreekt de vele spelregels, bouwstenen en fundamenten van de bedrijfswaarde. Daarnaast komen ook specifieke regels voor verschillende soorten bedrijfsmiddelen aan de orde, zoals vastgoed, deelnemingen en vergunningen. Deze publicatie is volledig geactualiseerd en van grote waarde voor fiscalisten, accountants, financiële adviseurs, professionals, waarderingsdeskundigen en taxateurs. In de levenscyclus van bedrijfsmiddelen en ondernemingen komt het afwaarderen naar lagere bedrijfswaarde regelmatig aan de orde. Niet alleen in economisch slechte tijden, maar ook als een onderneming getroffen wordt door tegenvallers. Rond de bedrijfswaarde zijn in de rechtspraak de afgelopen jaren vele spelregels ontstaan. Bedrijfswaarde is een handzame praktijkgids waarin deze spelregels uitgebreid worden besproken. Met deze titel kan de praktijkbeoefenaar snel de problematiek rondom bedrijfswaarde analyseren en oplossingen worden aangereikt. In deze publicatie wordt de thematiek geschetst en komen de fundamenten en bouwstenen van de bedrijfswaarde aan de orde. Ook worden de specifieke regels voor verschillende soorten bedrijfsmiddelen in capita selecta uitgewerkt, zoals vastgoed, deelnemingen en vergunningen. Deze praktijkgids is geheel bijgewerkt naar de actuele stand van zaken in de rechtspraak, wetgeving en literatuur. De bedrijfswaarde wordt vanuit verschillende disciplines belicht: fiscaal, accountancy, bedrijfseconomie en business valuation. Bovendien wordt de praktijk verbonden met de theorie. Actuele ontwikkelingen waarbij deze titel aansluit zijn: Ondernemingen die getroffen worden door tegenvallers Tegenvallende bedrijfsresultaten Economische crisis Financiële crisis Covid 19 Onrendabele investeringen Sloop-nieuwbouwsituaties In Bedrijfswaarde wordt het bedrijfswaardeconcept op een fundamentele wijze behandeld, zonder de praktijktoepassingen uit het oog te verliezen. Hierdoor is deze titel van grote waarde voor fiscalisten, accountants, financiële adviseurs en professionals, waarderingsdeskundigen en taxateurs.


ISBN
9789013165739
Verschenen
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Fed Fiscale Brochures. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren