Boekhandel Douwes Den Haag

Hoofdzaken vennootschapsbelasting

Hoofdzaken vennootschapsbelasting

Hoofdzaken vennootschapsbelasting

Hoofdzaken vennootschapsbelasting

 

Behandelt op een systematische en eenvoudige wijze de hoofdzaken van de Nederlandse vennootschapsbelasting. Alle relevante actuele fiscale ontwikkelingen worden besproken en zijn voorzien van wetenschappelijk en praktisch commentaar.Niet leverbaar

€ 78,95

Niet leverbaar


Beschrijving Hoofdzaken vennootschapsbelasting

Behandelt op een systematische en eenvoudige wijze de hoofdzaken van de Nederlandse vennootschapsbelasting. Alle relevante actuele fiscale ontwikkelingen worden besproken en zijn voorzien van wetenschappelijk en praktisch commentaar. Deze druk is volledig geactualiseerd en bevat fiscale ontwikkelingen tot 1 november 2021. Onmisbaar voor studenten fiscaal recht en fiscale economie. De afgelopen jaren is er in de vennootschapsbelasting wederom veel nieuwe wetgeving en jurisprudentie bijgekomen, waardoor deze nog ingewikkelder is geworden. Hoofdzaken vennootschapsbelasting behandelt alle actuele hoofdzaken van de Nederlandse vennootschapsbelasting evenals fiscale ontwikkelingen tot 1 november 2021. Denk hierbij aan: de jurisprudentie over de onzakelijke lening renteaftrekbeperkingen deelnemingsvrijstelling verliesverrekening en de nieuwe verliesverrekeningstemporisering de Wet beperking liquidatie- en stakingsverliesregeling de implementatie van de Europese Antibelastingontwijkingsrichtlijnen de jaarlijkse belastingpakketten, waaronder het belastingpakket 2022. Alle relevante actuele fiscale ontwikkelingen zijn in deze titel op hoofdlijnen verwerkt en voorzien van wetenschappelijk en praktisch commentaar. Na het lezen van deze uitgave is de lezer weer helemaal op de hoogte van de hoofdzaken van de vennootschapsbelasting. Om het zicht op de kern van de actuele ontwikkelingen in de vennootschapsbelasting niet te verliezen is in deze uitgave gekozen om slechts de hoofdzaken van de Nederlandse vennootschapsbelasting te behandelen. Specialistische en detailregelingen worden niet of slechts in hun kern toegelicht. De hoofdzaken worden op zo#n wijze behandeld dat de lezer inzicht krijgt in de wezenlijke kenmerken van de diverse regelingen en wordt uitgenodigd tot een kritische reflectie. Hoofdzaken vennootschapsbelasting is bedoel als studieboek, primair voor studenten fiscaal recht en fiscale economie.


ISBN
9789013165814
Verschenen
NUR
826
Druk
17
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Fed Fiscale Studieserie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Fiscaal recht