Boekhandel Douwes Den Haag

Tekst & Commentaar Arbeidsrecht

Tekst & Commentaar Arbeidsrecht

Tekst & Commentaar Arbeidsrecht

Tekst & Commentaar Arbeidsrecht

 

Dit T&C-deel bevat de actuele wetteksten op het terrein van het arbeidsrecht. De herkenbare korte en heldere commentaren bieden een snelle en juiste interpretatie van de wetsartikelen. Kortom, deze 12e druk is wederom een onmisbare schat aan informatie voor iedereen die zich bezighoudt met het arbeidsrecht.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 171,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Tekst & Commentaar Arbeidsrecht

Dit T<(>&<)>C-deel bevat de actuele wetteksten op het terrein van het arbeidsrecht. De herkenbare korte en heldere commentaren bieden een snelle en juiste interpretatie van de wetsartikelen. Kortom, deze 12e druk is wederom een onmisbare schat aan informatie voor iedereen die zich bezighoudt met het arbeidsrecht. Tekst <(>&<)> Commentaar Arbeidsrecht vormt dé kennisbron bij uitstek voor een korte en overzichtelijke uitleg van de geldende wettekst. Inclusief de belangrijkste rechtspraak en waar nodig aangevuld met literatuurverwijzingen. De editie is onmisbaar bij een eerste oriëntatie op een nieuwe zaak, een advies of processtukken. Gebruikers waarderen de serie vanwege de betrouwbaarheid en actualiteit. In combinatie met de online versie of WebApp is de actualiteit nog groter. De wetteksten en commentaren sluiten nauw aan op de behoeften die in de praktijk leven. De auteurs hebben zorgvuldig overwogen welke wetgeving van toegevoegde waarde is voor de gebruiker. De publicatie geeft de belangrijkste rechtspraak weer en is waar nodig aangevuld met literatuurverwijzingen. Door de implementatie van de EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden per 1 augustus 2022 zijn onder meer de artikelen 7:611a, 7:655 en 7:670 BW gewijzigd. Daarnaast zijn de nieuwe artikelen 7:628b en 7:653a BW ingevoegd en in deze druk van commentaar voorzien. Ook wordt stilgestaan bij de wijzigingen die de invoering van de Wet betaald ouderschapsverlof per 2 augustus 2022 met zich mee bracht. Uiteraard zijn alle commentaren weer geactualiseerd en aangepast op de rechtspraak van de afgelopen jaren.


ISBN
9789013166415
Verschenen
NUR
825
Druk
12
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar Arbeidsrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar / Blauwe delen. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar - Complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren