Boekhandel Douwes Den Haag

Tekst & Commentaar Ondernemingsrecht

Tekst & Commentaar Ondernemingsrecht

Tekst & Commentaar Ondernemingsrecht

Tekst & Commentaar Ondernemingsrecht

 

Dit Tekst & Commentaar-deel bevat de voor de praktijk relevante wetteksten op het gebied van het ondernemingsrecht, evenals relevante onderdelen uit het financiële recht. De beknopte commentaren helpen de gebruiker een bepaling snel te doorgronden.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 325,01

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Tekst & Commentaar Ondernemingsrecht

Dit Tekst <(>&<)> Commentaar-deel bevat de voor de praktijk relevante wetteksten op het gebied van het ondernemingsrecht, evenals relevante onderdelen uit het financiële recht. De beknopte commentaren helpen de gebruiker een bepaling snel te doorgronden. Tekst <(>&<)> Commentaar Ondernemingsrecht vormt dé kennisbron bij uitstek voor een korte en overzichtelijke uitleg van de geldende wettekst. Inclusief de belangrijkste rechtspraak en waar nodig aangevuld met literatuurverwijzingen. Onmisbaar voor een eerste oriëntatie op een nieuwe zaak, een advies of processtukken. Gebruikers waarderen de serie vanwege de betrouwbaarheid en actualiteit. In combinatie met de online versie of WebApp is de actualiteit nog groter. De auteurs hebben ervoor gekozen het commentaar te richten op de regelingen die voor de praktijk het meest relevant zijn. Bij andere regelingen is volstaan met het opnemen van de tekst. Ook zijn relevante onderdelen opgenomen die tot het financiële recht worden gerekend. Uiteraard is deze 11e druk weer geactualiseerd naar de laatste stand van zaken op het gebied van wetgeving en jurisprudentie. Ook zijn er nieuwe commentaren opgenomen, waaronder een commentaar op de artikelen over voorwetenschap in de Verordening marktmisbruik (MAR) en een commentaar op het Besluit inhoud bestuursverslag.


ISBN
9789013166507
Verschenen
NUR
827
Druk
11
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar Ondernemingsrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar / Blauwe delen. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar - Complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren