Boekhandel Douwes Den Haag

.

Tekst & Commentaar Bouwrecht

Tekst & Commentaar Bouwrecht

.

Tekst & Commentaar Bouwrecht

.: Tekst & Commentaar Bouwrecht

 

Dit Tekst & Commentaar-deel bevat de actuele wetteksten in het bouwrecht, inzichtelijk gemaakt met helder commentaar. In deze 8e druk is nieuwe rechtspraak verwerkt en zijn de commentaren bovendien zorgvuldig nagelopen en waar nodig bijgewerkt.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 149,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving .: Tekst & Commentaar Bouwrecht

Dit Tekst <(>&<)> Commentaar-deel bevat de actuele wetteksten in het bouwrecht, inzichtelijk gemaakt met helder commentaar. In deze 8e druk is nieuwe rechtspraak verwerkt en zijn de commentaren bovendien zorgvuldig nagelopen en waar nodig bijgewerkt. Tekst <(>&<)> Commentaar Bouwrecht vormt dé kennisbron bij uitstek voor een korte en overzichtelijke uitleg van de geldende wettekst. Inclusief de belangrijkste rechtspraak en waar nodig aangevuld met literatuurverwijzingen. Onmisbaar voor een eerste oriëntatie op een nieuwe zaak, een advies of processtukken. Gebruikers waarderen de serie vanwege de betrouwbaarheid en actualiteit. In combinatie met de online versie of WebApp is de actualiteit nog groter. Het in eerdere drukken opgenomen wetsvoorstel Kwaliteitsborging voor het bouwen is in mei 2019 aangenomen door de Eerste Kamer. Echter, op 1 februari 2022 is bekend geworden dat het in werking treden van de wet wederom is uitgesteld: in plaats van 1 juli 2022 zal de beoogde invoeringsdatum, afhankelijk van de uitkomsten van bestuurlijk overleg en instemming van Eerste en Tweede Kamer, 1 oktober 2022 of 1 januari 2023 worden. Om die reden is de tekst van de wet verwerkt in de aantekeningen "Komend recht" bij titel 7.12 BW.


ISBN
9789013166859
Verschenen
Serie
.
NUR
822
Druk
8
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar Bouwrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar / Blauwe delen. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar - Complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Privaatrecht