Boekhandel Douwes Den Haag

Tekst & Commentaar Verzekeringsrecht

N. van Tiggele-van der Velde

Tekst & Commentaar Verzekeringsrecht

Tekst & Commentaar Verzekeringsrecht

Tekst & Commentaar Verzekeringsrecht

 

Deze titel bevat de belangrijkste wetteksten op het gebied van het verzekeringsrecht. De titel volgt de beproefde Tekst & Commentaar- formule: de beknopte en heldere commentaren helpen je snel tot de kern van de materie te komen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 330,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Tekst & Commentaar Verzekeringsrecht

Deze titel bevat de belangrijkste wetteksten op het gebied van het verzekeringsrecht. De titel volgt de beproefde Tekst <(>&<)> Commentaar- formule: de beknopte en heldere commentaren helpen je snel tot de kern van de materie te komen. De wetteksten en becommentariëring zijn in deze 8e druk weer helemaal geactualiseerd. Tekst <(>&<)> Commentaar Verzekeringsrecht vormt dé kennisbron bij uitstek voor een korte en overzichtelijke uitleg van de geldende wettekst. Inclusief de belangrijkste rechtspraak en waar nodig aangevuld met literatuurverwijzingen. Onmisbaar voor een eerste oriëntatie op een nieuwe zaak, een advies of processtukken. Gebruikers waarderen de serie vanwege de betrouwbaarheid en actualiteit. In combinatie met de online versie of WebApp is de actualiteit nog groter. In deze 8e druk zijn diverse wetten en regelingen geactualiseerd. Ook zijn de commentaren waar nodig aangepast en aangevuld. Zo zijn in de Wft onder meer de wijzigingen vanwege de invoering van het verbod op dienstverrichting door derdelandverzekeraars en de implementatiewet richtlijn prudentieel toezicht beleggingsondernemingen verwerkt.


ISBN
9789013166958
Verschenen
NUR
822
Druk
8
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar Verzekeringsrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar / Blauwe delen. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar - Complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Privaatrecht