Boekhandel Douwes Den Haag

Rechtshandeling en Overeenkomst

Rechtshandeling en Overeenkomst

Rechtshandeling en Overeenkomst

Rechtshandeling en Overeenkomst

 

Dit studieboek geeft een overzichtelijke weergave van de kernleerstukken van het vermogensrecht. Zowel de vermogensrechtelijke rechtshandeling als de (obligatoire) overeenkomst wordt behandeld. Deze 10e druk is volledig geactualiseerd en bevat de laatste wetswijzigingen, jurisprudentie en literatuur.


Leverbaar

€ 47,00

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Rechtshandeling en Overeenkomst

Dit studieboek geeft een overzichtelijke weergave van de kernleerstukken van het vermogensrecht. Zowel de vermogensrechtelijke rechtshandeling als de (obligatoire) overeenkomst wordt behandeld. Deze 10e druk is volledig geactualiseerd en bevat de laatste wetswijzigingen, jurisprudentie en literatuur. De vele voorbeelden en illustraties maakt Rechtshandeling en Overeenkomst is gewijd aan de vermogensrechtelijke rechtshandeling, en met name aan de meest belangrijke verschijningsvorm daarvan: de (obligatoire) overeenkomst. Na een algemene inleiding worden de volgende thema’s besproken: • de totstandkoming van overeenkomsten en andere rechtshandelingen, met inbegrip van de totstandkoming door middel van een tussenpersoon • de nietigheid en vernietigbaarheid van overeenkomsten en andere rechtshandelingen • de rechtsgevolgen van de overeenkomst, zowel tussen partijen als ten opzichte van eventuele derden Deze 10e druk betreft een volledig geactualiseerde bewerking, waarin de wetswijzigingen, de jurisprudentie en de literatuur van de afgelopen drie jaren zijn verwerkt. Zo ben je weer helemaal bij in de actuele stand van zaken omtrent rechtshandeling en overeenkomst. Rechtshandeling en Overeenkomst slaagt erin de kernleerstukken van het vermogensrecht op overzichtelijke wijze inzichtelijk te maken. Hiermee is het een onmisbaar studieboek voor WO studenten Privaatrecht, Contractenrecht en Verbintenissenrecht.


ISBN
9789013167276
Verschenen
NUR
822
Druk
10
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Rechtshandeling en overeenkomst (Studiereeks Burgerlijk Recht 3). U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Studiereeks Burgerlijk Recht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Privaatrecht