Boekhandel Douwes Den Haag

Handboek Enquêterecht

Handboek Enquêterecht

Handboek Enquêterecht

Handboek Enquêterecht

 

Het Handboek Enquêterecht geeft een compleet en actueel overzicht van de wetgeving, jurisprudentie en literatuur met betrekking tot het enquêterecht. De titel bespreekt alle verschijningsvormen van het enquêterecht en is hierdoor onderscheidend op de markt.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 190,75

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Handboek Enquêterecht

Het Handboek Enquêterecht geeft een compleet en actueel overzicht van de wetgeving, jurisprudentie en literatuur met betrekking tot het enquêterecht. De titel bespreekt alle verschijningsvormen van het enquêterecht en is hierdoor onderscheidend op de markt. Dit maakt de uitgave zeer waardevol voor alle beoefenaren van het enquêterecht. Daarnaast wordt ook nieuwe wetgeving behandeld die het enquêterecht in de toekomst gaat raken. Het gaat hierbij om: • Het Voorontwerp van de Wet aanpassing geschillenregeling en verduidelijking ontvankelijkheidseisen enquêteprocedure (‘Wagevoe’) • De Aanzet voor een wettelijke regeling voor een besloten vennootschap met maatschappelijk doel (BVm) Het Van der Heijden Instituut werd in 1966 opgericht als studiecentrum voor rechtspersonen- en vennootschapsrecht en is onderdeel van het Onderzoekcentrum Onderneming <(>&<)> Recht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit Nijmegen. Het instituut heeft tot doel om op alle mogelijke wijzen bij te dragen tot de ontwikkeling en verdieping van deze onderdelen van het privaatrecht. In de ‘Serie vanwege het Van der Heijden Instituut’ verschijnen monografieën, proefschriften, congresbundels en uitkomsten van onderzoek naar de werking van regelgeving op het aangegeven onderzoeksterrein. Tevens verschijnen in deze Serie publicaties van de Vereniging voor Financieel Recht, de Vereniging Jaarrekeningenrecht en Geschriften vanwege de Vereniging Corporate Litigation. Het Handboek Enquêterecht is van grote waarde voor alle beoefenaren van het enquêterecht, in zowel de rechtspraktijk (bijvoorbeeld als advocaat, rechter wetgevingsjurist of notaris) als de rechtswetenschap.


ISBN
9789013167290
Verschenen
NUR
827
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Van der Heijden Instituut. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Ondernemingsrecht