Boekhandel Douwes Den Haag

Tekstuitgave Ruimtelijk bestuursrecht 2022/1

met ruimtelijk relevante regelgeving, Wabo, Crisis- en herstelwet en AWB

J.W. van Zundert

Tekstuitgave Ruimtelijk bestuursrecht 2022/1

Tekstuitgave Ruimtelijk bestuursrecht 2022/1

met ruimtelijk relevante regelgeving, Wabo, Crisis- en herstelwet en AWB

Tekstuitgave Ruimtelijk bestuursrecht 2022/1

 

Bevat een actueel en allesomvattend overzicht van alle relevante wet- en regelgeving omtrent het ruimtelijk bestuursrecht. Ook de Algemene wet bestuursrecht is erin opgenomen. Alle informatie is op overzichtelijke wijze geordend en dankzij het trefwoordenregister kan er eenvoudig gezocht worden.


Niet leverbaar

€ 110,00

Niet leverbaar


Beschrijving Tekstuitgave Ruimtelijk bestuursrecht 2022/1

Bevat een actueel en allesomvattend overzicht van alle relevante wet- en regelgeving omtrent het ruimtelijk bestuursrecht. Ook de Algemene wet bestuursrecht is erin opgenomen. Alle informatie is op overzichtelijke wijze geordend en dankzij het trefwoordenregister kan er eenvoudig gezocht worden. Ideaal voor zowel professionals als studenten. Deze uitgave dient als naslagwerk voor zowel studenten als iedereen die werkzaam is op het terrein van ruimtelijke ordening, gebiedsontwikkeling en omgevingsbeleid. De titel bevat alle relevante regelgeving die van pas kan komen in de dagelijkse werkzaamheden, inclusief de laatste wetswijzigingen per 1 maart 2022. Alle informatie is op structurele en overzichtelijke wijze geordend. Dankzij de handige inhoudsopgave en het uitvoerige trefwoordenregister kan je als lezer bovendien razendsnel vinden wat je zoekt. Tekstuitgave Ruimtelijk bestuursrecht 2022/1 geeft een actueel en allesomvattend overzicht van het huidige ruimtelijk bestuursrecht, met daarin onder meer: # ruimtelijke ordening # milieu- en omgevingsrecht # gebiedsontwikkeling en omgevingsbeleid de Wet ruimtelijke ordening # de Woningwet # de Crisis- en herstelwet # relevante delen van de Algemene wet bestuursrecht. De opgenomen regelgeving bestrijkt een breed terrein. Zo komen ook onderwerpen als gebiedsontwikkeling, bouwen en monumenten aan de orde. De uitgave bevat de tekst van de nu geldende regelgeving, waarin de meest recente wijzigingen zijn verwerkt. Ook de Crisis- en herstelwet en het Besluit uitvoering Crisis- en herstelwet, die anticiperen op de komende Omgevingswet, zijn opgenomen. Om de omvang van de uitgave handzaam en overzichtelijk te houden, is van sommige wetten of regelingen een aantal artikelen of bijlagen doelbewust niet opgenomen. Tekstuitgave Ruimtelijk bestuursrecht 2022/1 is, mede vanwege het pocketformaat, handig voor iedereen die werkzaam is op het terrein van ruimtelijke ordening, gebiedsontwikkeling en omgevingsbeleid.


ISBN
9789013167313
Verschenen
NUR
823
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekstuitgave Ruimtelijk Bestuursrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Staats- en bestuursrecht