Boekhandel Douwes Den Haag

Cursus Belastingrecht - Loonbelasting/Premieheffing 2022-2023

Studenteneditie

Cursus Belastingrecht - Loonbelasting/Premieheffing 2022-2023

Cursus Belastingrecht - Loonbelasting/Premieheffing 2022-2023

Studenteneditie

Cursus Belastingrecht - Loonbelasting/Premieheffing 2022-2023

 

Dit studieboek wordt gezien als de meest brede en diepgaande publicatie over dit onderwerp. De titel bevat een uitvoerige en actuele beschrijving van de Wet LB 1964 en de premieheffing volksverzekeringen en werknemersverzekeringen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 39,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Cursus Belastingrecht - Loonbelasting/Premieheffing 2022-2023

Dit studieboek wordt gezien als de meest brede en diepgaande publicatie over dit onderwerp. De titel bevat een uitvoerige en actuele beschrijving van de Wet LB 1964 en de premieheffing volksverzekeringen en werknemersverzekeringen. De heldere uitleg en vele voorbeelden dragen bij aan het snel doorgronden en reproduceren van de materie. De studentenedities van de Cursus Belastingrecht zijn verkorte versies van de, al ruim 50 jaar succesvolle uitgave 'Cursus Belastingrecht'. Ze zijn specifiek gemaakt voor het universitaire fiscale onderwijs en andere vergelijkbare opleidingen. De Studenteneditie Cursus Belastingrecht Loonbelasting/Premieheffing 2022-2023 bevat een uitvoerige, actuele en heldere beschrijving van de Wet LB 1964 en de premieheffing volksverzekeringen en werknemersverzekeringen. Dit studieboek sluit direct aan bij de materie die in het onderwijs aan de orde komt en bespreekt zowel de actualiteit als de geschiedenis van de loonbelasting en premieheffing. Naast de weergave van het fiscale recht dragen de auteurs ook bij aan de discussie over actuele onderwerpen op dit terrein. Diverse onderwerpen worden systematisch besproken aan de hand van wetgeving, beleid, jurisprudentie en relevante vakliteratuur. Denk hierbij o.a. aan: De werkkostenregeling De veranderingen in de premiedifferentiatie Ziektewet en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen De Wet tegemoetkomingen loondomeinen De jaarlijks veranderende, complexe, regels voor de auto van de zaak De aanpassingen van de AOW- en de pensioenversoberingen De aftopping en de compensatiemaatregelen De lagere opbouwpercentages De studenteneditie wordt jaarlijks volledig geactualiseerd aan de hand van nieuwe wetgeving, verschenen jurisprudentie en van belang zijnde andere ontwikkelingen en vakliteratuur. Studenteneditie Cursus Belastingrecht Loonbelasting/Premieheffing 2022- 2023 dient als studieboek voor zowel universiteiten als HBO- instellingen. De titel is van grote waarde voor de opleidingen Fiscaal recht, Accountancy en Finance Tax Advice. .


ISBN
9789013168013
Verschenen
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Cursus Belastingrecht Loonbelasting/Premieheffing. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Cursus Belastingrecht - complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Fiscaal recht