Boekhandel Douwes Den Haag

Het Verdelingsvraagstuk

INSOLAD Jaarboek 2022

Het Verdelingsvraagstuk

Het Verdelingsvraagstuk

INSOLAD Jaarboek 2022

Het Verdelingsvraagstuk

 

Het verdelingsvraagstuk wint de laatste jaren in toenemende mate aan belang. De artikelen in deze INSOLAD-bundel beslaan een breed terrein aan onderwerpen die verband houden met het verdelingsvraagstuk.


Leverbaar

€ 25,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Het Verdelingsvraagstuk

Het verdelingsvraagstuk wint de laatste jaren in toenemende mate aan belang. De artikelen in deze INSOLAD-bundel beslaan een breed terrein aan onderwerpen die verband houden met het verdelingsvraagstuk. De bijdragen zijn geschreven door niet alleen advocaten en curatoren, maar ook door rechters, wetenschappers, bankiers en juridisch adviseurs. Het verdelingsvraagstuk treedt de laatste jaren steeds nadrukkelijker op de voorgrond. Dit is mede het gevolg van de lage uitkeringspercentages aan de concurrente schuldeisers. De INSOLAD-publicatie Het Verdelingsvraagstuk brengt een breed scala aan perspectieven bijeen, gericht op kwesties die zich rondom het verdelingsvraagstuk voordoen. De artikelen in de bundel beslaan uiteenlopende onderwerpen en zijn geschreven door niet alleen advocaten en curatoren, maar ook door rechters, wetenschappers, bankiers en juridisch adviseurs. Door het brede perspectief levert de bundel waardevolle inzichten voor iedereen die met een faillissement of schuldeisers van een failliet in aanraking komt. Naast vanzelfsprekend (insolventierecht)advocaten, zullen ook rechters, (financieel) adviseurs, accountants en wetenschappers er hun voordeel mee doen. De Vereniging Insolventierecht Advocaten (INSOLAD) is in 1991 opgericht. Ter gelegenheid van het eerste lustrum in 1996 verscheen er een lustrumbundel waarin actuele thema#s werden gerelateerd aan de insolventiepraktijk. Sinds de verschijning van de lustrumbundel brengt INSOLAD jaarlijks bij gelegenheid van het jaarcongres een bundel uit waarin een relevant onderwerp vanuit een breed perspectief wordt verkend voor de faillissementspraktijk. Deze onderwerpen worden ook gepubliceerd op de website van INSOLAD. Dit jaar staat de bundel in het teken van het verdelingsvraagstuk. INSOLAD hoopt hiermee een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het insolventierecht. Daarnaast beoogt de uitgave de professionaliteit van INSOLAD (aspirant-)leden te ondersteunen.


ISBN
9789013168693
Verschenen
NUR
827
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement INSOLAD Jaarboek. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Ondernemingsrecht