Boekhandel Douwes Den Haag

Teksten Internationaal & Europees belastingrecht 2022/2023

2022/2023

Teksten Internationaal & Europees belastingrecht 2022/2023

Teksten Internationaal & Europees belastingrecht 2022/2023

2022/2023

Teksten Internationaal & Europees belastingrecht 2022/2023

 

Deze bundels geven u een snel en compleet beeld van het internationale en Europese belastingrecht. Bestel Teksten Internationaal & Europees belastingrecht hier als combinatie. De bundels zijn ook los verkrijgbaar.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 123,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Teksten Internationaal & Europees belastingrecht 2022/2023

Deze bundels geven u een snel en compleet beeld van het internationale en Europese belastingrecht. Bestel Teksten Internationaal <(>&<)> Europees belastingrecht hier als combinatie. De bundels zijn ook los verkrijgbaar. Het EU- en internationaal recht op het terrein van de directe belastingen heeft zich inmiddels een prominente plaats verworven zowel in de fiscale praktijk als binnen de universitaire studieprogramma’s. Teksten Internationaal <(>&<)> Europees belastingrecht 2022/2023 geeft u in een compact formaat de daarvoor benodigde teksten. Teksten Internationaal belastingrecht Teksten Internationaal belastingrecht 2022/2023 is een veelgebruikte tekstbundel met daarin de belangrijkste belastingverdragen, modelverdragen en verdere regels op het gebied van het internationaal belastingrecht. Het internationaal belastingrecht is een complex terrein dat zowel nationale als internationale regelingen omvat. Ten behoeve van de samenhang is deze bundel gesplitst in twee delen. Het eerste deel bevat de relevante Nederlandse regelingen op het terrein van het internationaal belastingrecht. Het tweede deel bevat naast de OESO- en VN-modelverdragen en daarbij behorende Commentaren, o.m. een aantal belangrijke OESO-rapporten en stukken met betrekking tot Pillar One en Pillar Two Teksten Europees Belastingrecht Het EU-recht over directe belastingen neemt een prominente plaats in binnen de fiscale praktijk en in verband daarmee ook binnen de hedendaagse universitaire studieprogramma’s. Met Teksten Europees belastingrecht 2022/2023 heb je als professional of student op dit gebied snel de actuele stand van zaken bij de hand. Deze veelgebruikte bundel bevat alle relevante teksten en jurisprudentie en leent zich uitstekend voor efficiënte raadpleging tijdens studie en in de praktijk.


ISBN
9789013169102
Verschenen
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Teksten Internationaal & Europees Belastingrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren