Boekhandel Douwes Den Haag

Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek

Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek

Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek

Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek

 

Met ruim 4300 actuele commentaren en tal van gewijzigde artikelen is de 15e druk van dit Tekst & Commentaar-deel over het Burgerlijk Wetboek wederom een onmisbare bron voor elke juridische generalist.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 494,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek

Met ruim 4300 actuele commentaren en tal van gewijzigde artikelen is de 15e druk van dit Tekst <(>&<)> Commentaar-deel over het Burgerlijk Wetboek wederom een onmisbare bron voor elke juridische generalist. Verdeeld over twee banden vind je de boeken uit het BW, voorzien van korte, glasheldere commentaren. Tekst <(>&<)> Commentaar Burgerlijk Wetboek is al vele jaren de meest gebruikte bron voor de juridische generalist. Verdeeld over twee banden, beschik je over de wettekst van alle Boeken van het Burgerlijk Wetboek. De korte heldere commentaren per wetsartikel, geleverd door de beste auteurs binnen het vakgebied, geven je snel uitleg over de betekenis of reikwijdte van een bepaling. In de herziene 15e druk vind je meer dan 4300 commentaren. Vanwege de enorme omvang gaat het te ver om alle wijzigingen sinds de vorige druk te benoemen. Met deze 15e druk ben je weer volledig up-to-date en voorzien van kort en helder commentaar van de beste auteurs uit dit vakgebied. Nieuwe look <(>&<)> feel Tekst <(>&<)> Commentaar Tekst <(>&<)> Commentaar heeft een nieuwe, frisse look <(>&<)> feel gekregen! Alle delen worden voorzien van een hardcover met een nieuwe omslag en uitgebracht in een groter formaat. Zo gebruiken we minder papier en voelen de delen minder lijvig. Inhoudelijk verandert er niets, dus werk je net zo prettig en vertrouwd met de boeken als voorheen. Met deze vernieuwingen zet Wolters Kluwer weer een stap in het streven om de ecologische voetafdruk te verminderen en bij te dragen aan een duurzamere samenleving.


ISBN
9789013170023
Verschenen
NUR
822
Druk
15
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar / Blauwe delen. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar - Complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Privaatrecht