Boekhandel Douwes Den Haag

.

Tekst & Commentaar Internationaal strafrecht en strafrechtelijke samenwerking

Tekst & Commentaar Internationaal strafrecht en strafrechtelijke samenwerking

.

Tekst & Commentaar Internationaal strafrecht en strafrechtelijke samenwerking

.: Tekst & Commentaar Internationaal strafrecht en strafrechtelijke samenwerking

 

Dit Tekst & Commentaar-deel levert een handzame bundeling van de voor de Nederlandse strafrechtspraktijk belangrijkste bronnen van het internationale (waaronder het Europese) straf(proces)recht. De wetgeving en commentaren in deze 10e druk zijn over de gehele linie geactualiseerd.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 324,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving .: Tekst & Commentaar Internationaal strafrecht en strafrechtelijke samenwerking

Dit Tekst <(>&<)> Commentaar-deel levert een handzame bundeling van de voor de Nederlandse strafrechtspraktijk belangrijkste bronnen van het internationale (waaronder het Europese) straf(proces)recht. De wetgeving en commentaren in deze 10e druk zijn over de gehele linie geactualiseerd. Uitgebreide commerciële shoptekst Tekst <(>&<)> Commentaar Internationaal strafrecht en strafrechtelijke samenwerking vormt dé kennisbron bij uitstek voor een korte en overzichtelijke uitleg van de geldende wettekst. Inclusief de belangrijkste rechtspraak en waar nodig aangevuld met literatuurverwijzingen. Onmisbaar voor een eerste oriëntatie op een nieuwe zaak, een advies of processtukken. Gebruikers waarderen de serie vanwege de betrouwbaarheid en actualiteit. In combinatie met de online versie of WebApp is de actualiteit nog groter. Het internationale recht, waaronder het internationale straf- en strafprocesrecht, vormt een geïntegreerd onderdeel van de dagelijkse strafrechtspraktijk. Deze titel biedt een actueel overzicht van de voor de Nederlandse strafrechtspraktijk belangrijkste bronnen van het internationale (waaronder het Europese) straf(proces)recht. De uitgave biedt enerzijds een naslagwerk voor iedereen die inzicht willen verkrijgen in de instrumenten die betrekking hebben op het klassieke internationale rechtshulprecht. Anderzijds komt de publicatie van pas bij juristen die beroepsmatig werken met andere instrumenten van Europees of internationaal strafrecht, of met het recht van de internationale gerechten (zoals het ICC). De ontwikkelingen in het internationale strafrecht verlopen, zeker op Europees niveau, onverminderd snel. Dat blijkt wel uit de vele wijzigingen die in deze 10e druk zijn doorgevoerd. Zo zijn als rechtstreeks gevolg van Brexit veel wijzigingen op het vlak van wederzijdse rechtshulp. Evenzo heeft het toenemende aantal Nederlandse rechtszaken voor oorlogs- en terroristische misdrijven die in het buitenland zijn gepleegd, geleid tot actualiseringen van verschillende regelingen op multilaterale verdragen en de Wet internationale misdrijven. Nieuwe look <(>&<)> feel Tekst <(>&<)> Commentaar Tekst <(>&<)> Commentaar heeft een nieuwe, frisse look <(>&<)> feel gekregen! Alle delen worden voorzien van een hardcover met een nieuwe omslag en uitgebracht in een groter formaat. Zo gebruiken we minder papier en voelen de delen minder lijvig. Inhoudelijk verandert er niets, dus werk je net zo prettig en vertrouwd met de boeken als voorheen. Met deze vernieuwingen zet Wolters Kluwer weer een stap in het streven om de ecologische voetafdruk te verminderen en bij te dragen aan een duurzamere samenleving.


ISBN
9789013170085
Verschenen
Serie
.
NUR
824
Druk
10
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar Internationaal Strafrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar / Rode delen. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar - Complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Strafrecht en strafprocesrecht