Boekhandel Douwes Den Haag

Tekst & Commentaar Aanbestedingsrecht

Tekst & Commentaar Aanbestedingsrecht

Tekst & Commentaar Aanbestedingsrecht

Tekst & Commentaar Aanbestedingsrecht

 

Dit Tekst & Commentaar-deel helpt u de actuele wetgeving omtrent het aanbestedingsrecht te overzien, uiteraard verhelderd met korte en bondige commentaren. In deze 6e druk is de wetgeving, jurisprudentie en zijn literatuurverwijzingen op het gebied van het aanbestedingsrecht bijgewerkt naar de laatste stand van zaken.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 123,00


Beschrijving Tekst & Commentaar Aanbestedingsrecht

Dit Tekst <(>&<)> Commentaar-deel helpt u de actuele wetgeving omtrent het aanbestedingsrecht te overzien, uiteraard verhelderd met korte en bondige commentaren. In deze 6e druk is de wetgeving, jurisprudentie en zijn literatuurverwijzingen op het gebied van het aanbestedingsrecht bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Tekst <(>&<)> Commentaar Aanbestedingsrecht vormt dé kennisbron bij uitstek voor een korte en overzichtelijke uitleg van de geldende wettekst. Inclusief de belangrijkste rechtspraak en waar nodig aangevuld met literatuurverwijzingen. Onmisbaar voor een eerste oriëntatie op een nieuwe zaak, een advies of processtukken. Gebruikers waarderen de serie vanwege de betrouwbaarheid en actualiteit. In combinatie met de online versie of WebApp is de actualiteit nog groter. Dit Tekst <(>&<)> Commentaar- deel behandelt alle essentiële wet- en regelgeving op het gebied van het aanbestedingsrecht, uiteraard artikelsgewijs voorzien van een kort en bondig commentaar. Door het breed gedragen belang van het aanbestedingsrecht kan de uitgave rekenen op voortdurende belangstelling, zowel in de dagelijkse praktijk als bij cursussen en leergangen. Deze 6e druk is voor het eerst uitgegeven in het nieuwe boekformaat en met het nieuwe ontwerp van de Tekst <(>&<)> Commentaar reeks. Het boek gaat zo met de tijd mee, met behoud van het toegankelijke en kernachtige karakter. Het belang van deze vernieuwde 6e druk komt bovenal naar voren in de nieuwe jurisprudentie, literatuur en aangescherpte commentaren. Sinds de 5e druk is de wetgeving op het gebied van het aanbestedingsrecht inhoudelijk niet ingrijpend gewijzigd. Wel werd de Gids Proportionaliteit per 1 januari 2022 gewijzigd. In hoofdstuk 4 van de herziene Gids is een uitgebreidere toelichting opgenomen over proportionaliteit bij rechtsbescherming (waaronder het omgaan met vragen en het hanteren van rechtsverwerkingsclausules). Nieuwe look <(>&<)> feel Tekst <(>&<)> Commentaar Tekst <(>&<)> Commentaar heeft een nieuwe, frisse look <(>&<)> feel gekregen! Alle delen worden voorzien van een hardcover met een nieuwe omslag en uitgebracht in een groter formaat. Zo gebruiken we minder papier en voelen de delen minder lijvig. Inhoudelijk verandert er niets, dus werk je net zo prettig en vertrouwd met de boeken als voorheen. Met deze vernieuwingen zet Wolters Kluwer weer een stap in het streven om de ecologische voetafdruk te verminderen en bij te dragen aan een duurzamere samenleving. Boek(abonnement), online en WebApp Tekst <(>&<)> Commentaar Aanbestedingsrecht is verkrijgbaar als boek, online uitgave en als onderdeel van de Tekst <(>&<)> Commentaar WebApp. De online versie en WebApp maken de actualiteit nog groter doordat deze doorlopend worden bijgewerkt. Je uitgaven zijn bovendien altijd gemakkelijk toegankelijk op elk device (PC, tablet en smartphone). De WebApp is speciaal afgestemd op de structuur en inhoud van Tekst <(>&<)> Commentaar, zodat je extra snel de bepaling vindt die je zoekt.


ISBN
9789013170245
Verschenen
NUR
822
Druk
6
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar Aanbestedingsrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar / Blauwe delen. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar - Complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren