Boekhandel Douwes Den Haag

Driehoeksrelaties in het arbeidsrecht

Driehoeksrelaties in het arbeidsrecht

Driehoeksrelaties in het arbeidsrecht

Driehoeksrelaties in het arbeidsrecht

 

Deze uitgave bevat een integrale analyse van alle typen driehoeksrelaties in het arbeidsrecht. De bijdragen kennen een multidisciplinair karakter: naast een bespreking van recente ontwikkelingen rondom driehoeksrelaties op de arbeidsmarkt, wordt er ook een breder, meer fundamenteel perspectief, op deze arbeidsverhoudingen geworpen.


Leverbaar

€ 82,50

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Driehoeksrelaties in het arbeidsrecht

Deze uitgave bevat een integrale analyse van alle typen driehoeksrelaties in het arbeidsrecht. De bijdragen kennen een multidisciplinair karakter: naast een bespreking van recente ontwikkelingen rondom driehoeksrelaties op de arbeidsmarkt, wordt er ook een breder, meer fundamenteel perspectief, op deze arbeidsverhoudingen geworpen. Uitgebreide commerciƫle shoptekst Welke rol hebben driehoeksrelaties op de arbeidsmarkt en hoe moet die rol er in de toekomst uit komen te zien? Driehoeksverhoudingen op de arbeidsmarkt vormen anno 2023 een belangrijk juridisch en maatschappelijk thema. De publicatie Driehoeksrelaties in het arbeidsrecht levert een integrale analyse van alle typen driehoeksrelaties in het arbeidsrecht. De titel kent een multidisciplinair karakter: de uiteenlopende bijdragen werpen niet alleen een juridische maar ook een sociologische en economische blik op het thema. Deze kenmerkende opzet prikkelt de lezer tot overkoepelende reflecties te komen. De bijdragen geven inzicht in zowel actuele kwesties als de fundamentele vraagstukken op het terrein van arbeidsverhoudingen. Bovendien wordt stilgestaan bij de huidige meest actuele knelpunten van de verschillende driehoeksrelaties, evenals de kenmerkende overeenkomsten en verschillen. Ontwikkelingen driehoeksrelaties arbeidsrecht De uitgave haakt in op recente ontwikkelingen rondom driehoeksrelaties op de arbeidsmarkt. Zo wordt stilgestaan bij de oplossingsrichtingen die door de Commissie regulering van werk, de Sociaal-Economische Raad en de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid zijn aangedragen. Naast ontwikkelingen op nationaal niveau, komen ook de relevante ontwikkelingen op het niveau van de Europese Unie aan bod. De veelzijdigheid aan perspectieven maakt de titel van waarde voor iedereen die beroepsmatig te maken heeft met driehoeksrelaties op de arbeidsmarkt: advocaten en andere juristen in de praktijk, maar ook rechters, wetenschappers en beleidsmakers.


ISBN
9789013170580
Verschenen
NUR
825
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Onderneming en Recht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren