Boekhandel Douwes Den Haag

Tekst & Commentaar Pachtrecht

Tekst & Commentaar Pachtrecht

Tekst & Commentaar Pachtrecht

Tekst & Commentaar Pachtrecht

 

Dit Tekst & Commentaar-deel bundelt de actuele wetteksten op het terrein van het pachtrecht. Het beknopte commentaar helpt je snel tot de kern van de materie te komen. Deze 7e druk is vanzelfsprekend weer helemaal actueel gemaakt in wetgeving, rechtspraak en literatuur.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 98,00


Beschrijving Tekst & Commentaar Pachtrecht

Dit Tekst <(>&<)> Commentaar-deel bundelt de actuele wetteksten op het terrein van het pachtrecht. Het beknopte commentaar helpt je snel tot de kern van de materie te komen. Deze 7e druk is vanzelfsprekend weer helemaal actueel gemaakt in wetgeving, rechtspraak en literatuur. Tekst <(>&<)> Commentaar Pachtrecht vormt dé kennisbron bij uitstek voor een korte en overzichtelijke uitleg van de geldende wettekst. Inclusief de belangrijkste rechtspraak en waar nodig aangevuld met literatuurverwijzingen. Onmisbaar voor een eerste oriëntatie op een nieuwe zaak, een advies of processtukken. Gebruikers waarderen de serie vanwege de betrouwbaarheid en actualiteit. In combinatie met de online versie of WebApp is de actualiteit nog groter. De titel vormt een handzame gids door het pachtrecht. Door rechtspraak en literatuur te verwerken - en daarbij te putten uit de parlementaire stukken - zijn de bewerkers erin geslaagd de actuele stand van zaken snel vindbaar en inzichtelijk te maken. De bundel bevat naast artikelsgewijs commentaar op Titel 5 Pacht van het Burgerlijk Wetboek en Boek 3, Titel 16 van het Wetboek van Burgerlijke rechtsvordering (het pachtprocesrecht) ook commentaren op de Uitvoeringswet grondkamers en het Pachtprijzenbesluit 2007. De teksten van het Uitvoeringsbesluit pacht, de Uitvoeringsregeling pacht en andere uitvoeringsregelgeving zijn zonder commentaar opgenomen. In deze 7e druk zijn vanzelfsprekend de nieuwe rechtspraak en literatuur verwerkt. Het commentaar volgt een vaste opbouw die erop gericht is de gebruiker te helpen een wettekst snel te doorgronden. Allereerst vind je in één of meer aantekeningen de inhoud van het desbetreffende artikel toegelicht. Vervolgens komen eventueel niet in het artikel geregelde, maar verwante vragen aan de orde. Waar relevant sluit het commentaar af met aantekeningen over oud recht en overgangsrecht. Achterin deze bundel is een uitvoerig register opgenomen. Zo vind je gemakkelijk de wetgeving die je zoekt. Nieuwe look <(>&<)> feel Tekst <(>&<)> Commentaar Tekst <(>&<)> Commentaar heeft een nieuwe, frisse look <(>&<)> feel gekregen! Alle delen worden voorzien van een hardcover met een nieuwe omslag en uitgebracht in een groter formaat. Zo gebruiken we minder papier en voelen de delen minder lijvig. Inhoudelijk verandert er niets, dus werk je net zo prettig en vertrouwd met de boeken als voorheen. Met deze vernieuwingen zet Wolters Kluwer weer een stap in het streven om de ecologische voetafdruk te verminderen en bij te dragen aan een duurzamere samenleving.


ISBN
9789013171174
Verschenen
NUR
822
Druk
7
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar Pachtrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar / Blauwe delen. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar - Complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Privaatrecht