Boekhandel Douwes Den Haag

Compendium van het burgerlijk procesrecht

Compendium van het burgerlijk procesrecht

Compendium van het burgerlijk procesrecht

Compendium van het burgerlijk procesrecht

 

De 23e druk van dit toonaangevende compendium omvat een volledig geactualiseerd overzicht van de belangrijkste leerstukken binnen het burgerlijk procesrecht. De ordelijke opbouw van de informatie voorziet zowel de student als praktijkjurist van het gemak om dit complexe rechtsgebied te doorgronden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 75,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Compendium van het burgerlijk procesrecht

De 23e druk van dit toonaangevende compendium omvat een volledig geactualiseerd overzicht van de belangrijkste leerstukken binnen het burgerlijk procesrecht. De ordelijke opbouw van de informatie voorziet zowel de student als praktijkjurist van het gemak om dit complexe rechtsgebied te doorgronden. Het burgerlijk procesrecht is een veranderlijk rechtsgebied dat, mede vanwege een groot aantal belangwekkende uitspraken en verschillende wetgevingsinitiatieven , belangrijke ontwikkelingen doormaakt. Deze 23e volledig herziene druk van Compendium Burgerlijk Procesrecht biedt een kernachtig en compleet overzicht van de belangrijkste leerstukken binnen het burgerlijk procesrecht, geheel in het teken van nieuwe thema’s en ontwikkelingen. Zo bent u zo snel mogelijk weer volledig op de hoogte van de huidige stand van zaken. Het meest recent geldende procesrecht is op geordende wijze voor u gebundeld, waardoor u snel de informatie die u zoekt. Door de vele verwijzingen naar wetgeving, recente jurisprudentie en literatuur doet dit compendium niet alleen uitstekend dienst als studiemateriaal, maar is het tevens uitermate geschikt om de kennis van de praktijkjurist 'up-to-date' te brengen en waar nodig op te frissen. De laatste ontwikkelingen In deze nieuwe druk worden uiteraard alle belangrijke inhoudelijke procesrechtelijke vernieuwingen uitgebreid voor u behandeld. Bovendien is deze uitgave volledig bijgewerkt met literatuur, jurisprudentie en wet- en regelgeving naar de stand van 1 oktober 2023. Zo is onder meer nieuwe richtinggevende rechtspraak op het gebied van de rechtsmiddelen (met name appelrecht) verwerkt en zijn aanpassingen op grond van de Wet Technische Eenmaking Rv opgenomen. Ook bevat deze druk de laatste stand van zaken op het gebied van digitalisering van de rechtspraak, het procederen onder de WAMCA en het wetsvoorstel modernisering bewijsrecht. Kortom: indien u op zoek bent naar een volledig up-to-date hand- en studieboek, waarin u snel en effectief antwoorden vindt op complexe procesrechtelijke vragen, dan biedt het Compendium Burgerlijk Procesrecht uitkomst. Al jarenlang geliefd onder studenten, maar zeker ook in de rechtspraktijk.


ISBN
9789013172553
Verschenen
NUR
822
Druk
23
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Compendium Burgerlijk procesrecht (Rueb). U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren