Boekhandel Douwes Den Haag

Overeenkomsten in het internationaal privaatrecht en het Weens Koopverdrag

Overeenkomsten in het internationaal privaatrecht en het Weens Koopverdrag

Overeenkomsten in het internationaal privaatrecht en het Weens Koopverdrag

Overeenkomsten in het internationaal privaatrecht en het Weens Koopverdrag

 

Geen andere uitgave biedt een zo complete en praktische behandeling van internationale overeenkomsten. Het verheldert IPR-overeenkomstenrecht (Rome I) en het Weens Koopverdrag. Toegankelijk voor een breed lezerspubliek van juristen, niet-juristen en rechtswetenschappers.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 68,50


Beschrijving Overeenkomsten in het internationaal privaatrecht en het Weens Koopverdrag

Geen andere uitgave biedt een zo complete en praktische behandeling van internationale overeenkomsten. Het verheldert IPR-overeenkomstenrecht (Rome I) en het Weens Koopverdrag. Toegankelijk voor een breed lezerspubliek van juristen, niet-juristen en rechtswetenschappers. De juridische ondergrond van het internationaal handelsverkeer wordt in toenemende mate gevormd door internationale verdragen en EG- verordeningen. Overeenkomsten in het internationaal privaatrecht en het Weens Koopverdrag biedt een heldere praktijkgerichte behandeling van IPR-overeenkomstenrecht (Rome I) en het Weens Koopverdrag. De titel is de enige in zijn soort die deze materie voor het voetlicht brengt onder een breed publiek van juristen, niet-juristen en rechtswetenschappers. Deze zevende editie onderschrijft het succes. Internationaal privaatrecht met betrekking tot overeenkomsten De uitgave is opgebouwd in drie logisch samenhangende delen. Het eerste deel biedt een commentaar op Rome I. Deze verordening bevat de algemene verwijzingsregels voor het toepasselijk recht op internationale overeenkomsten. Het tweede deel geeft verdieping in de vorm van verwijzingsregels voor de afzonderlijke soorten overeenkomsten. Ook diverse aanverwante onderwerpen komen hier aan de orde. In het derde deel vindt u een uiteenzetting van het Weens Koopverdrag. Hierin staan de internationale koop- en verkoopovereenkomsten van roerende zaken centraal.


ISBN
9789013173314
Verschenen
NUR
828
Druk
7
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Recht en Praktijk Contracten- en Aansprakelijkheidsrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Recht en Praktijk - Complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren