Boekhandel Douwes Den Haag

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2

Moeilijke zaken makkelijk uitgelegd

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2

Moeilijke zaken makkelijk uitgelegd

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2

 

Deze gids vormt het ultieme naslagwerk voor professionals die snel de juiste regelingen, cijfers en andere informatie over de sociale zekerheid willen raadplegen. De gehele sociale zekerheid komt aan bod: van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA.


Leverbaar

€ 28,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2

Deze gids vormt het ultieme naslagwerk voor professionals die snel de juiste regelingen, cijfers en andere informatie over de sociale zekerheid willen raadplegen. De gehele sociale zekerheid komt aan bod: van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. De 2023.2-editie staat stil bij de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Uitgebreide commerciële shoptekst Deze kleine gids vormt al sinds 1933 het ultieme naslagwerk voor professionals die snel de juiste regelingen, cijfers en andere informatie over de sociale zekerheid bij de hand willen hebben. De gids leent zich uitstekend om gemakkelijk iets op te zoeken gedurende de werkdag, vooral dankzij de overzichtelijke structuur, vormgeving en het trefwoordenregister. Niet voor niets wordt deze titel door talloze professionals gebruikt die werkzaam zijn in het maatschappelijk werk, bij administratiekantoren of op een afdeling HRM. Ook wordt dit naslagwerk veelvuldig gebruikt in het onderwijs bij vakken over de sociale zekerheid in Nederland. Met De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2 heb je als lezer alle actuele regelingen en cijfers bij de hand. Van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. Ideaal voor iedereen die werkzaam is in het maatschappelijk werk, bij een administratiekantoor of op een afdeling P<(>&<)>O. Sociale zekerheid actueel Deze nieuwste editie is vanzelfsprekend up-to-date gebracht met de recente wijzigingen in wet- en regelgeving. Ook vind je alle bedragen en percentages vanaf 1 juli 2023. De titel sluit bovendien aan bij diverse actuele ontwikkelingen binnen de sociale zekerheid, zoals: · Voor werknemers die blijven doorwerken na de AOW- leeftijd is met ingang van 1 juli 2023 het recht op loondoorbetaling bij ziekte beperkt tot 6 weken. · Met ingang van 1 juli 2023 mogen de functies op het moment van de afgifte van een WIA-besluit opnieuw niet ouder zijn dan 24 maanden. · Het wetsvoorstel ‘Rechtspositie gesloten jeugdhulp’ is door de Eerste Kamer aangenomen. Met het wetsvoorstel moet de rechtspositie van jongeren in de gesloten jeugdzorg worden verbeterd. · De Eerste Kamer heeft ingestemd het wetsvoorstel Wet toekomst pensioenen, die is ingediend naar aanleiding van het Pensioenakkoord. Met het wetsvoorstel zal het huidige pensioenstelsel in de nabije toekomst ingrijpend worden gewijzigd. · Per 1 juli 2023 is er geen zoekperiode meer voor kwetsbare jongeren. De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2 is van grote waarde voor iedereen die beroepsmatig te maken krijgt met kwesties op het vlak van sociale zekerheid.


ISBN
9789013173352
Verschenen
NUR
825
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Kleine Gids voor de Nederlandse Sociale Zekerheid. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren