Boekhandel Douwes Den Haag

Conservatoir beslag in de Nederlandse praktijk

Beslagverzoek, beslagverlof en de (vordering tot) opheffing conservatoir beslag

P. de Bruin

Conservatoir beslag in de Nederlandse praktijk

Conservatoir beslag in de Nederlandse praktijk

Beslagverzoek, beslagverlof en de (vordering tot) opheffing conservatoir beslag

Conservatoir beslag in de Nederlandse praktijk

 

Deze uitgave levert een praktisch en chronologisch opgebouwd overzicht van het conservatoire beslagverzoek. Praktijkjuristen doen hun voordeel met de vele praktische tips voor het opstellen van een beslagrekest en de inrichting van een dagvaarding in een opheffingskortgeding.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 49,00


Beschrijving Conservatoir beslag in de Nederlandse praktijk

Deze uitgave levert een praktisch en chronologisch opgebouwd overzicht van het conservatoire beslagverzoek. Praktijkjuristen doen hun voordeel met de vele praktische tips voor het opstellen van een beslagrekest en de inrichting van een dagvaarding in een opheffingskortgeding. Conservatoir beslag in de Nederlandse praktijk geeft een stap-voor-stap overzicht van het conservatoire beslagverzoek in de Nederlandse rechtspraktijk. De titel volgt een chronologische opbouw, die begint met de inrichting van een beslagverzoek en de beslissing daarop. Daarna komen de rechtsmiddelen tegen een beslagverlof en het opheffingskortgeding aan de orde. Daarnaast wordt stilgestaan bij verscheidene gelieerde vraagstukken, waaronder grensoverschrijdende beslagverzoeken op grond van de EAO-Vo en Vo Brussel I-bis en ten aanzien van beslagobjecten die zich elders in het Koninkrijk bevinden. Beslagrecht in de praktijk Door de praktische insteek van Conservatoir beslag in de Nederlandse praktijk is het werk uitermate geschikt voor advocaten die zich bezighouden met beslagrecht. De praktische chronologische opbouw en de vele praktische tips bieden hen houvast bij het opstellen van beslagrekesten en dagvaardingen voor opheffingskortgedingen.


ISBN
9789013173574
Verschenen
NUR
822
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Burgerlijk Proces & Praktijk. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Privaatrecht