Boekhandel Douwes Den Haag

Arbeidsovereenkomstenrecht

Arbeidsovereenkomstenrecht

Arbeidsovereenkomstenrecht

Arbeidsovereenkomstenrecht

 

Als professional werkzaam op het terrein van het arbeidsrecht kunt u niet zonder gedegen naslagwerk van het arbeidsovereenkomstenrecht. De 28e, geheel herziene druk van dit veelgebruikte handboek bevat een diepgaande bespreking van de bepalingen omtrent de arbeidsovereenkomst in het Burgerlijk Wetboek en andere relevante wetgeving.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 47,00


Beschrijving Arbeidsovereenkomstenrecht

Als professional werkzaam op het terrein van het arbeidsrecht kunt u niet zonder gedegen naslagwerk van het arbeidsovereenkomstenrecht. De 28e, geheel herziene druk van dit veelgebruikte handboek bevat een diepgaande bespreking van de bepalingen omtrent de arbeidsovereenkomst in het Burgerlijk Wetboek en andere relevante wetgeving. De uitgebreide verwijzingen naar jurisprudentie en literatuur maken verdere verdieping direct mogelijk. De arbeidsovereenkomst vormt de juridische basis voor de meeste arbeidsrelaties en is daarmee van groot maatschappelijk belang. Wanneer u als professional geregeld in aanraking komt met arbeidsovereenkomsten en de daaruit voortvloeiende rechten en verplichtingen, dan is het essentieel de laatste ontwikkelingen in wetgeving en nationale en Europese rechtspraak in het vizier te houden. Arbeidsovereenkomstenrecht is een veelgebruikt handboek onder professionals, academici en studenten die over een compleet naslagwerk willen beschikken. De titel beperkt zich niet tot de bepalingen betreffende de arbeidsovereenkomst in het Burgerlijk Wetboek en de daarop gebaseerde regelgeving. Ook wordt stilgestaan bij andere relevante wetgeving, zoals de Algemene verordening gegevensbescherming, de Wet op de collectieve arbeidsovereenkomst, de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag, de Wet arbeid en zorg, de Wet flexibel werken en de Wet melding collectief ontslag. De uitgave wordt gekenmerkt door de diepgang van de bespreking. Alle voor de rechtspraktijk relevante vraagstukken op het terrein van het arbeidsovereenkomstenrecht worden belicht. De uitgebreide verwijzingen naar jurisprudentie en literatuur helpen u bovendien zich snel verder te verdiepen in een onderwerp. Arbeidsovereenkomstenrecht actueel De uitgebreide staat van dienst van Arbeidsovereenkomstenrecht als naslagwerk voor de praktijk is zichtbaar in het feit dat dit alweer de 28e editie betreft. De inhoud is volledig herzien, zodat u verzekerd bent van de actuele stand van zaken. De titel belicht de laatste ontwikkelingen in de jurisprudentie. Naast uitspraken van de Hoge Raad en het Hof van Justitie van de EU wordt hierbij ook ruim aandacht besteed aan de relevante uitspraken van lagere rechters. In deze nieuwe editie is ook essentiële nieuwe wetgeving verwerkt waar u in de praktijk mee in aanraking kunt komen, zoals de Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden en de Wet bescherming klokkenluiders.


ISBN
9789013173710
Verschenen
NUR
825
Druk
28
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Arbeidsovereenkomstenrecht (Grinten). U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren