Boekhandel Douwes Den Haag

Het bancaire belang

Opstellen aangeboden aan mr. H.J. Damkot

Het bancaire belang

Het bancaire belang

Opstellen aangeboden aan mr. H.J. Damkot

Het bancaire belang

 

Deze bundel bevat 26 bijdragen op het brede terrein van financiering, zekerheden en insolventie. De auteurs snijden actuele thema’s aan uit de bancaire praktijk. Dit maakt de titel van grote waarde voor iedereen die met deze praktijk in aanmerking komt.


Leverbaar

€ 94,50

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Het bancaire belang

Deze bundel bevat 26 bijdragen op het brede terrein van financiering, zekerheden en insolventie. De auteurs snijden actuele thema’s aan uit de bancaire praktijk. Dit maakt de titel van grote waarde voor iedereen die met deze praktijk in aanmerking komt. Denk aan advocaten, notarissen, bankiers en juridische wetenschappers. Deze vriendenbundel is verschenen ter gelegenheid van het afscheid van mr. ing. H.J. (Hennie) Damkot van de bancaire praktijk binnen de Rabobank. Het bancaire belang bevat 26 bijdragen van verschillende acteurs die uit de wetenschap, advocatuur en bankpraktijk komen. Samen bespreken ze diverse kwesties op het brede terrein van financiering, zekerheden en insolventie. Bancaire belang actueel In deze bundel komen diverse actuele thema’s uit de bancaire praktijk aan de orde. Daarnaast sluit de titel aan bij actuele ontwikkelingen op het gebied van faillissement, zekerhedenrecht en WHOA. Het bancaire belang is van grote waarde voor iedereen die met enige regelmaat in aanmerking komen met de bancaire praktijk. Denk aan advocaten, notarissen, juridische wetenschappers, rechters en bankiers.


ISBN
9789013173734
Verschenen
NUR
827
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Onderneming en Recht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren