Boekhandel Douwes Den Haag

Giraal betalingsverkeer Elektronisch betalingsverkeer

Giraal betalingsverkeer Elektronisch betalingsverkeer

Giraal betalingsverkeer Elektronisch betalingsverkeer

Giraal betalingsverkeer Elektronisch betalingsverkeer

 

Innovaties rondom elektronische betaalmogelijkheden staan niet stil. Het omliggende juridische kader hervormt zich in het licht van deze ontwikkelingen. Hoe luidt op dit moment het recht met betrekking tot giraal betalingsverkeer en elektronisch betalingsverkeer?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 109,95


Beschrijving Giraal betalingsverkeer Elektronisch betalingsverkeer

Innovaties rondom elektronische betaalmogelijkheden staan niet stil. Het omliggende juridische kader hervormt zich in het licht van deze ontwikkelingen. Hoe luidt op dit moment het recht met betrekking tot giraal betalingsverkeer en elektronisch betalingsverkeer? Deze uitgave geeft hier uitgebreid antwoord op. Zo blijft u op de hoogte van alle actuele publiekrechtelijke en privaatrechtelijke aspecten. Als deskundige op fiscaal, juridisch, financieel vlak kunt u te maken krijgen met het recht met betrekking tot het giraal of elektronisch betalingsverkeer. Giraal betalingsverkeer Elektronisch betalingsverkeer licht verschillende aspecten van dit recht toe. In logische volgorde neemt de auteur u mee langs alle publiekrechtelijke en privaatrechtelijke aspecten van giraal betalingsverkeer, mede in het licht van de herziene Richtlijn betaaldiensten (PSD2). Giraal Effectenverkeer Actueel In deze herziene uitgave komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde: • Markttoegang • Prudentieel toezicht • Gedragstoezicht • De privaatrechtelijke rechtsverhouding tussen betrokkenen • Integriteitregelgeving • Het privaatrechtelijk bewijsrecht • Insolventierecht In deze laatste druk zijn alle belangrijke recente wijzigingen in het juridische kader tot mei 2023 verwerkt. Denk aan aanpassingen in de wet, aanpassingen in lagere regelgeving en ontwikkelingen in de rechtspraak. De titel helpt de lezer bij het toepassen van de rechtsregels met betrekking tot het giraal betalingsverkeer en het elektronisch betalingsverkeer in zijn/haar praktijk. Advocaten, bedrijfsjuristen van betaaldienstverleners, leden van de rechterlijke macht en financiële toezichthouders doen dan ook hun voordeel met dit complete en actuele overzicht.


ISBN
9789013173871
Verschenen
NUR
827
Druk
5
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Recht en Praktijk Financieel Recht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Recht en Praktijk - Complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Ondernemingsrecht