Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB wereldreisgids

Wereldreisgids Cuba

Anke Munderloh & Ulli Langenbrinck

Wereldreisgids Cuba

ANWB wereldreisgids

Wereldreisgids Cuba

ANWB wereldreisgids: Wereldreisgids Cuba

 

ANWB Wereld Reisgids CubaDe ANWB Wereldreisgids Cuba is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Cuba. Het eiland van palmen en tabak, witte stranden en mangrovebossen. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals het paleis van de kapiteins-generaal in Havana en de brede boulevards aan de baai van Cienfuegos.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 25,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving ANWB wereldreisgids: Wereldreisgids Cuba

ANWB Wereld Reisgids Cuba
De ANWB Wereldreisgids Cuba is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Cuba. Het eiland van palmen en tabak, witte stranden en mangrovebossen. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals het paleis van de kapiteins-generaal in Havana en de brede boulevards aan de baai van Cienfuegos.

De uitgebreide Cuba reisgids telt meer dan 400 pagina's boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en een grote uitneembare kaart. Kortom: een onmisbare gids voor een geweldige rondreis door Cuba.


ISBN
9789018041342
Pagina's
468
Verschenen
Serie
ANWB wereldreisgids
NUR
514
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB