Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB ontdek

Ontdek Colombia

Ontdek Colombia

Ontdek Colombia

ANWB ontdek

Ontdek Colombia

Ontdek Colombia

ANWB ontdek: Ontdek Colombia

 

ANWB Ontdek reisgids Colombia Verken Colombia op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Colombia! Natuurlijk mag je de bezienswaardigheden in steden zoals Bogota en Medellin niet missen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 18,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving ANWB ontdek: Ontdek Colombia

ANWB Ontdek reisgids Colombia

Verken Colombia op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Colombia! Natuurlijk mag je de bezienswaardigheden in steden zoals Bogota en Medellin niet missen. Maar ga ook eens van de gebaande paden en wandel de Camino Real van Barichara naar Guane, neem een verfrissende duik in de helderblauwe Pozos Azules of laat je verrassen door de rode en grijze rotsformaties van de Tatacoa-woestijn.

Deze reisgids biedt naast praktische tips over routes, hotels en vervoer ook originele ontdekkingstochten door het land. De auteur laat juist díe plekjes zien waar de andere toeristen aan voorbij lopen.
Achter in de handzame gids zit een uitneembare kaart. Kortom: deze reisgids is een onmisbare reisgezel tijdens je rondreis door Colombia!


ISBN
9789018046279
Pagina's
296
Verschenen
Serie
ANWB ontdek
NUR
515
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB