Boekhandel Douwes Den Haag

Het Grote Nederlandse Wijnwandelboek

Guido Derksen

Het Grote Nederlandse Wijnwandelboek

Het Grote Nederlandse Wijnwandelboek

Het Grote Nederlandse Wijnwandelboek

 

25 x Heerlijk wijnwandelen. Het grote Nederlandse wijnwandelboek is het vervolg op Het grote Nederlandse bierwandelboek en Het Zuid-Nederlandse bierwandelboek. Nederlandse wijnen zijn sterk in opkomst!


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 25,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Het Grote Nederlandse Wijnwandelboek

25 x Heerlijk wijnwandelen. Het grote Nederlandse wijnwandelboek is het vervolg op Het grote Nederlandse bierwandelboek en Het Zuid-Nederlandse bierwandelboek.

Nederlandse wijnen zijn sterk in opkomst! We tellen nu al zo’n tweehonderd wijngaarden en dat aantal groeit gestaag. Het grote Nederlandse wijnwandelboek combineert de opmars van Nederlandse wijn en de wandeltrend met elkaar. Met keuze uit 25 verschillende wandelingen, van circa 5 tot 15 kilometer lang, wandel je langs wijngaarden en wijnmakers in Nederland. Bij elke wandelroute kun je lezen wat er onderweg zoal te zien en te doen is.

En hoe kan een wandeling nou beter afgesloten worden, dan met een lekker glaasje wijn. Dat kan in het proeflokaal van één van de wijnmakers, in een café waar je lokaal of regionaal geproduceerde wijn kunt bestellen of gewoon in een leuke uitspanning die buitenlandse wijn onder de kurk heeft, want de productiecapaciteit van veel Nederlandse wijnmakers is nog te klein om het hele jaar door te kunnen garanderen dat er een ‘château Néerlandais’ voorradig is.


ISBN
9789018049218
Pagina's
336
Verschenen
NUR
502
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB Media

Wandelgidsen