Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB Camperboek Europese steden

De mooiste routes door 60 steden in Europa

Robert Fischer

ANWB Camperboek Europese steden

ANWB Camperboek Europese steden

De mooiste routes door 60 steden in Europa

ANWB Camperboek Europese steden

 

Je wil op reis met je camper, maar waar ga je heen? Om deze beslissing gemakkelijker te maken, bieden we keus uit de populairste bestemmingen: 60 steden in Europa waar veel te zien en te doen is. We geven steeds een korte beschrijving van de stad, inclusief belangrijkste websites, en laten je zien waar je je camper kunt parkeren.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 29,99

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving ANWB Camperboek Europese steden

Je wil op reis met je camper, maar waar ga je heen? Om deze beslissing gemakkelijker te maken, bieden we keus uit de populairste bestemmingen: 60 steden in Europa waar veel te zien en te doen is. We geven steeds een korte beschrijving van de stad, inclusief belangrijkste websites, en laten je zien waar je je camper kunt parkeren. Daarna volgen de belangrijkste bezienswaardigheden, kaarten en praktische informatie over de stad.

Stedentrips zijn ontzettend populair en hetzelfde geldt voor reizen met de camper. Dan kunnen stedenreizen met de camper alleen maar een win-winsituatie opleveren! Wil je een weekend of langer ergens heen zonder al te veel planning vooraf? Krijg je onderweg zin om te schakelen en nog een andere leuke stad aan de reis toe te voegen? Of wil je verschillende bestemmingen combineren? Als je met de camper op pad gaat, kan het allemaal. De wereld ligt aan je voeten met dit camperboek.


ISBN
9789018053154
Pagina's
272
Verschenen
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB Media

Reisgidsen Europa