Boekhandel Douwes Den Haag

Helen van collectief trauma

Thomas Hübl

Helen van collectief trauma

Helen van collectief trauma

Helen van collectief trauma

 

Collectief trauma raakt ons allemaal, laat Thomas Hübl zien in 'Helen van collectief trauma'. Hoe kan onze toekomst ons verleden helen?Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 24,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Helen van collectief trauma

Helen van collectief trauma van Thomas Hübl is een bijzonder actueel boek waarin aan de hand van spirituele principes wordt toegelicht hoe we te midden van alle onrust en ontwrichting niet alleen veiligheid en veerkracht vinden, maar ook de daadkracht om een nieuwe toekomst te scheppen.Trauma is nooit alleen maar een individueel probleem, het is ook het probleem van onze samenleving. We leven in een wereld die getraumatiseerd is, denk aan oorlogsleed dat van generatie op generatie van invloed is. Hoe reageren we op globale ontwikkelingen als de pandemie, klimaatverandering en politieke ontwikkelingen?Door te erkennen dat collectief trauma ons allemaal raakt, kunnen we een toekomst scheppen die het verleden kan helen. Thomas Hübl geeft in dit boek de handvatten.


ISBN
9789020217858
Pagina's
296
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij

Psychologie