Boekhandel Douwes Den Haag

Onzichtbare wonden

Bevrijd jezelf uit een ongelukkige en ondermijnende relatie

Kay Douglas

Onzichtbare wonden

Onzichtbare wonden

Bevrijd jezelf uit een ongelukkige en ondermijnende relatie

Onzichtbare wonden

 

Bevrijd jezelf uit een ongelukkige en ondermijnende relatie met 'Onzichtbare wonden' van Kay Douglas.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 25,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Onzichtbare wonden

Onzichtbare wonden van Kay Douglas gaat over de emotionele reis van wie de kracht vindt zichzelf uit relatieverstrikkingen te bevrijden. Wie in een ongelukkige, destructieve relatie zit, ziet dit zelf niet altijd en staat vaak alleen. Of het nu gaat om een verbaal overweldigende of fysiek gewelddadige partner, overmatige controle of emotioneel misbruik, dit boek kan je helpen je leven terug te winnen en te herstellen van de impact op je(mentale) gezondheid.


Kay Douglas, zelf ervaringsdeskundige en psychotherapeut, helpt je met dit boek stap voor stap op weg. Ze begon met het schrijven van haar eigen verhaal, maar breidde dit al snel uit met de ervaringsverhalen van vele andere dappere vrouwen. De verhalen verschilden, maar de patronen, machtsdynamiek en controle kwamen overeen. Wanneer jij jezelf hierin ook herkent, is dit boek een onmisbare gids om jezelf te bevrijden uit de verstrikkingen waarin je je bevindt.


Met vele handige checklists, tips, herkenbare verhalen en duidelijke aanwijzingen voor vrienden en professionals over hoe zij met jouw situatie moeten omgaan.


ISBN
9789020219425
Pagina's
304
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij

Psychologie